May the Force be with you

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Rooibos tekee kaikkea muuta paitsi kirjoittaa

Kävin kaupassa, ostin pari puuttuvaa joulukorttia ja sukkahousut ja säärystimet. Kävin ruokakaupassa. Laitoin pyykit koneeseen, tein ruuan uuniin, tiskailin aina välillä ja välillä luin Hesaria. Söin. Uhhuh. Maha on autuaallisen täynnä, vaikka taisin vielä eilen suunnitella paastoa jouluun asti. Oijoi. En vain voi sille mitään, että kun vihdoin pääsin tyydyttämään pitkään jatkuneen, melko omituisen himoni sianlihaan (...), niin tuo hapankaalipeiton alla uunissa sinapin kanssa päikkärit ottanut possu ja ne sen vieressä muhineet palsternakat - . Oijoi. Onneksi en voi lötkähtää laakereilleni tämän päälle, vaan pitää tiskata loppuun ja pyykit ripustaa (ihan kuin pesisin pyykkiä aina, siis ihan aina?) ja pientä raivausta voisi suorittaa. Ja sitten, sen jälkeen, pyhästi päätän ja lupaan: menen ajoissa nukkumaan.

Huomenna kirjoitan raakatekstiä edes ihan vähän. Ehkä tänään sängyssä pari iltasivua ennen sitä aikaista nukahtamista? Haluaisin.

4 kommenttia:

Tiksu Tässä kirjoitti...

Mitä on "raakateksti"? Siitä tulee mieleen suora tajunnanvirta, mutta varmaan liität sen jollakin tapaa johonkin tarinaan, eli kirjoitat jonkun suuremman tarinan osaa?

Vai?

Ps. Mulla on muuten uusi blogi, jota sais tulla kurkkimaan. Nimeltään Kohoavien kirjaimien kaupunki.

Anonyymi kirjoitti...

Leijonakin tekee kaikkea muuta kuin kirjoittaa. Ei vaan huvittaisi enää tehdä mitään muuta kuin kirjoittaa.
Tiedä sitten mikä tyhjän arkin kauhistus iskee kunhan näppiksen ääreen joskus pääsen ;)
-Leijona

Rooibos kirjoitti...

Hei Tiksu Tässä ja tervetuloa lukijaksi! Joo, raakateksti on tajunnanvirtaa tai sitten se on kirjoitusharjoituksia tai sitten se on uutta raakamassaa johonkin tekstiin. Ihan mitä sen on tarvis olevan. Jos tiedät Natalie Goldbergin treenikirjoittamisen idean, niin vähän samansuuntaista, mutta haahuilevampaa. Tässä vanhassa postauksessa taidan kirjoittaa aiheesta jotain: http://rooiboskirjoittaa.blogspot.fi/2010/02/kasin-kirjoittamisesta.html

Leijona: Toivottavasti ei mitään tyhjän arkin kauhuja! Minulla vähän sama, haluaisin kirjoittaa ihan hirveästi, mutta aika on rajallista ja kyllä huomaa senkin, että rankka työvuosi alkaa kääntyä menneeksi: ei jaksa iltaisin töiden jälkeen juuri mitään, haluaisin vain levätä. Onneksi on joululoma: ensin lepoa ja sitten kirjoitusta :). Kirjoitusaikoja myös sinulle, Leijona :)!

Rooibos kirjoitti...

Tiksu Tässä: unohtui - tulen kyllä blogiisi, kiitos ilmoituksesta! Aina kiva lukea uusia tuttavuuksia!