May the Force be with you

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Lammas

Olen väsymyksen pumpulissa, mutta luottavaisena tällä kertaa. Keskipäivällä syön kaksi valkeaa soikiloa ja uskon, että ne tekevät minut terveeksi. Haluaisin nukkua pumpulin läpi ja herätä niin kuin en olisi pumpulia koskettanutkaan. Raukeus hiipii ja annan sen hiipiä. Hyvä villava lammas, haluaisin nukahtaa sinun selkääsi.

Ehkä minä kirjoitan huomenna. Tänään kävelin sydän tykyttäen kirjaston rappusia ja hain kolme Diana Wynne Jonesia. Hengittelen tasaisesti ja varovasti ja kuvittelen kuvia. Sellaisen kuvan, jossa olen kokonaan hereillä ja juuri siinä, enkä tarvitse mielikuvituslammasta tyynyksi.


10 kommenttia:

Calendula kirjoitti...

Meillä on villavia lampaita kymmeniä. Voin pyytää yhtä tai kahta siirtymään luoksesi.

Rooibos kirjoitti...

Oi ihanaa! Yksi riittää, sellainen oikein pullea :). Onko harmaita vai valkoisia?

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Sinä ehkä juuri puit sanoiksi sen, missä minäkin olen. Luoja, että väsyttää. Kirjoitan vasta huomenna. Tänään haluan leijua. P. S. Rentouttavaa on lueskella pitkän tauon jälkeen tuttuja blogeja :)

Rooibos kirjoitti...

Hih, ehkä Calendulalta riittää sinullekin lammas, jos tyydymme molemmat yhteen :)? Kiva, että olet taas kuvioissa mukana, Helmi-Maaria!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, toivottavasti tulet terveeksi pian. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin olla kipeänä ja samaan aikaan niin monta asiaa mitä tahtoisi tehdä, jos ei olisi kipeä, kuten sinulla kirjoittaminen. Kiitokset postauksistasi, tekstejäsi on ollut taas ilo ja ihana lukea - ja mitä enemmän niitä lukee sitä enemmän herää "himo" päästä joskus lukemaan myös ihan oikea kirjaa sinulta.

Rooibos kirjoitti...

Anonyymi, kiitos, alkaa jo tuntua terveeltä - ihanaa. Ja kiitos kiitoksista, lämmittää mieltä :), kovasti!

Leena Lumi kirjoitti...

Luulin ensin että Ros Wynne Jones, mutta sinulla olikin Diana. Pidän kovasti Rosin kirjasta Sade lankeaa.

Paranemiisin!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Leena Lumi, tuntuu jo siltä, että tauti olisi ehkä poistunut paikkakunnalta (kop kop puuta!). Pitääpä tsekata tuo Ros Wynne Jones!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vielä selvennyksenä (vaikka onneksi sinä sen tajusitkin), että kun sanoin postauksiasi olevan ihana ja iloa lukea, tarkoitin siä kielellisessä merkityksessä ja tavalla jolla kirjoitat. En siis tosiaan tarkoittanut, että on ihana ja ilo lukea jollain olevan huolia tai jonkun olevan kipeänä. Ihan puhtaasti vain siis tykkään tavasta jolla kirjoitat ja kaikista niistä kielikuvista ja tunnelmista joita osaat välittää, kuten tässä "Lammas" tekstissä.

Rooibos kirjoitti...

Anonyymi: Hih, juu tajusin :). Ja kiitos :).