May the Force be with you

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pieni päivänsäde

Ottaa pattiin ja jurppii. Ei mitenkään kamalan pahasti, mutta sellainen perinteinen murjotus. Tekee mieli sipsiä ja että joku muu tekisi minulle ruokaa. Poskionteloistahan tämä johtuu, ja siitä, että alkaa mennä hermot niihin. Tulin töistä puolen päivän jälkeen pois ja nukuin sitten 2,5h (jotain sinnepäin) päiväunet, joilta herätyskello minut raastoi ylös. Olisin nukkunut enemmänkin, mutta kun haluan nukkua myös yöllä, niin piti herätä. Eivätkä poskiontelot tunnu merkittävästi (tai lainkaan) paremmilta, niin kuin niiden minun mielestäni pitäisi tuntua kun niitä on kärsinyt mojovasti kolme päivää. Ärr. Inhottavaa, kun naamaan sattuu ja väsyttää. Ei huvita enää. Mene jo pois tyhmä poskiontelotulehdus! Ja kiukuttaa myös siksi, että alkaa näyttää siltä, että pitää hakea antibiootit. Ja jos joudun ne hakemaan, eli jos tämä ei paranekaan ilman, niin kuin olin suunnitellut, niin ihan hyvin olisin voinut hakea ne lääkkeet heti keskiviikkona ja olisi jo paljon kivempaa. Grrr.


8 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Argh. Paranemisia ja voimaa!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Helmi-Maaria. Inhottaa kuin pientä oravaa. Harvinaisen ärhäkkä tulehdus, kun naamaa koskemalla koskee, silloinkin kun istuu nätisti paikallaan, eikä heiluttele päätä. Kurjistaa tehokkaasti koko olon. Mutta kyllähän tämä tästä ajan kanssa. Tai lääkkeiden.

Nimetön kirjoitti...

Sairastaminen on... en sano, etten sano oikeasti rumasti!
Tässä on itsekin kituuttanut taas ihan tarpeeksi kauan puolivaivaisena *jupinaa*
-Leijona

Rina kirjoitti...

Toipumisia sinulle! Tuo on siitä kurja tauti, että joskus tuntuu kuin hampaat irtoisivat suusta joka askeleella.

Rooibos kirjoitti...

Rina, tänks. Ärsyttävä tosiaan. No, huomenna on joko parempi olo tai sitten antibioottia mahassa, että eiköhän tämä tästä.

Nimetön kirjoitti...

Täsmälleen samoissa tunnelmissa täällä pohjoisessa. Ostin ne sipsitkin ja laitoin lapsille kalapuikot (täysin vaivatonta). Koetin litkiä lasillisen punaviiniä rohdoksi, mutta ei sekään auttanut. Parantumisia sinulle!

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - miten minä vieläkin ajattelen sinua sillä nimellä! - toivottavasti siellä alkaa jo parantua! Täällä ehkä hippusen parempi, toivottavasti suunta pysyy tässä, eikä takapakkeja tulisi. Paranemiset sinne!

Rooibos kirjoitti...

Leijona - toivottavasti sielläkin tervehtyminen etenee reipasta vauhtia! Sairastaminen on kypsää - jospa aurinko veisi sen pois.