May the Force be with you

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Kysymys

Muistatko kaiken, mitä olet tänään puhunut ja kenelle puhuit mitäkin?

Minä en. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan.

Joinakin iltoina yrittää pukata morkkista: "mainitsin varmaan henkilölle a asiasta y. se oli asiatonta. mainitsinko henkilölle a asian y? mainitsin? en? kamalaa, jos mainitsin. en olisi saanut. kamalaa. olen tehnyt kardinaalivirheen ja minun pitää maksaman siitä."

Joinakin iltoina tuntuisi ihan kivalta vaihtoehdolta, että en käyttäisi energiaani joutavien asioiden miettimiseen.

Joinakin iltoina päätän, että seuraavana päivänä en puhu mistään muusta kuin täysin pakollisista asioista, jotta minulla ei ole edes mahdollisuutta mainita vääriä asioita väärille ihmisille. Ongelma ratkaistu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pahinta on se, kun herää kello viisi aamuyöllä miettimään noita ja muita edellispäivän töihin liittyviä asioita. Onneksi ei tapahdu usein, mutta tämä aamu on näistä syistä aika hidas.

h

Rooibos kirjoitti...

Joo, aamuyöllä nuo ajatukset ovat vielä enemmän rangaistus kuin muulloin. Tsemppiä sinne, toivottavasti tuosta ei tule tapaa!

ee kirjoitti...

Kamuni O sanoo kutsuu noita ajatuksia turhan spekuloinnin tasoksi. Sinne on niin houkuttelevaa lipsua, O myöntää sen itsekin, esimerkiksi että miksi joku ei vastaa viestiin heti tai miksi joku vastaa heti - tai teinkö itsestäni idiootin tai oliko lahjani vääränlainen tai jotain tai jotain.

Kerran murehdin jotain tällaista turhaketta niin pitkään että lopulta soitin murheen kohteelle ja yskäisin koko paisutellun jutun ulos. Miehellä (tietysti!) ei ollut aavistustakaan mistä oli kyse.

Yritän aina näiden aatosten iskiessä miettiä O:ta, ja sitä miten miehet putkiaivoineen ja ei-ylitulkintoineen silti pärjäävät sosiaalisessa elämässä kuin kalat vedessä.
Vaikka mokailevatkin varmasti yhtä paljon, eivät vain kelaa lausahduksiaan koko ajan.

Rooibos kirjoitti...

Ee: niin, kummasti sitä unohtaa, että ainakaan puolet maailman ihmisistä (jos nyt vetää mutkia suoraksi) ei jää miettimään, että apua, sanoinko liikaa vaiko en. Täytyy vain taistella tuota turhan spekuloinnin tasoa - eikä jättää puhumatta, ettei spekulointia tulisi ;).