May the Force be with you

maanantai 19. lokakuuta 2009

Päivä, joka hankasi vastaan

Muut ovat saaneet tänään räntää ja luntakin, mutta ei Helsinki. Eipä sillä, tänään ei ole muutenkaan ollut minun päiväni. Aamulla oli käsittämättömän vaikea herätä. Töissä oli halutonta, motivaatio ryömi heti aamulla perimmäiseen nurkkaan työpöytäni alle, enkä saanut sitä pois sieltä edes potkimalla. Istuin töissä pitkähköön ja sitten tulin kotiin ajatuksena syödä ennen jumppaan lähtemistä. Jumppa alkoi kuitenkin 45 minuuttia aikaisemmin kuin olin luullut, joten en syönyt, vaan syöksyin pää kolmantena. Ehdin salille ajallaan, mutta jumppa oli jo täynnä. Yritin sitten olla salilla sen aikaa, että ilkesin lähteä takaisin kotiin. Siinä vaiheessa oli jo niin nälkä, että mikään elämässä ei tuntunut miltään. Taaskaan. Verensokerin hallinnassa taas pientä huomauttamista.

Jotenkin tämä päivä oli menetetty ennen kuin se pääsi kunnolla vauhtiinkaan. Enkä jaksa myöhäisen illalliseni lamaannuttamana ahertaa enää mitään, mikä pelastaisi tilanteen. Päätin keskittyä Rakennegurun romaanikäsikirjoituksen oikolukemiseen edes hetkeksi - jotain hyötyä minustakin tänään.

Eipä tässä sitten muuta kuin hommiin. Huomenna on uusi päivä ja samat vanhat velvollisuudet... Eikä ilmatieteen laitos lupaa edes lunta, vettä vain.

2 kommenttia:

Tirlittan kirjoitti...

Lunta odotellaan täälläkin. Tämä vesisade ja kylmä ikävä ilma saisi jo riittää.

Rooibos kirjoitti...

Ei taideta saada lunta, +6 näytti mittari tänäänkin. Ja aamuisin on pilkkopimeää kun pitäisi herätä, huh...