May the Force be with you

tiistai 13. lokakuuta 2009

Valoa tunnelin päässä

Ihan yllättäen, yllytyshulluna ja sitten yllätettynä. Näinkö helppoa se kaikkien näiden jänkkäämisten, alustusten, suunnitteluiden ja muistutusten pohjustamana olikin. Miten hienoa. Miten rauhoittavaa. Miten zeniä. Miten ihanaa. Miten leveä hymy, aito, tunnen sen ilman peiliäkin, miten onnellinen.

Minä olen virkavapaalla 1.3.-6.6.2010 ja sitä ennen lomalla 18.-28.2.2010.

Jollei mitään katastrofaalista tapahdu. Ja sen verran minulla on vielä jäljellä naiivia uskoa ihmisiin, että vaikka pomonpomon nimeä ei ole paperissa, uskon, että se saadaan siihen ilman ongelmia.

Voinko nyt hengähtää syvään? Voinko nyt rauhoittua, odottaa tulevaa? Voinko nyt keskittyä olennaiseen?

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voit. Ihanaa. :)

Rooibos kirjoitti...

Niin on - ihanaa :)!

Tirlittan kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa hyvältä. Olen täällä oman koneeni ääressä aivan vihreänä...Toivon, että osalleni lankeaa ensi keväänä jotakin yhtä ihanaa. Onnea kovasti paljon Rooibos!!! Reiluja pomoja sittenkin olemassa;)

Satakieli kirjoitti...

Onneksi olkoon! Olen vilpittömän iloinen puolestasi. Kerrassaan hieno uutinen! :)

Rooibos kirjoitti...

Tirlittan - kiitos! Reiluja pomoja on olemassa, kunhan niille vääntää asian rautalangasta, on valmis lykkäämään virkavapaata puoli vuotta ja infoaa aikeistaan vuotta aiemmin ;). Mutta joo, pomo oli ihan fiksu ja aiemmat eivät johtuneet hänestä.

On kyllä ihanaa, että voi odottaa jotain. Pelasti kyllä päiväni - ja viikon, ja voi olla, että koko syksyn tuo tieto :). Pidän Tirlittan peukkuja, että sinullekin irtoaa jotain mieltäylentävää joltain suunnalta :).

Rooibos kirjoitti...

Satakielellekin kiitos onnitteluista :).

Katja Kaukonen kirjoitti...

Ihanaa, hienoja uutisia nuo. Tuli minullekin kevyt olo, kun luin tuon. Monen asian kanssa räpistely on niin uuvuttavaa ja aina on kalvava olo. Mahdollisuus keskittyä yhteen sen sijaan - oi, se on suorastaan Onnea!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos Katja :). Onnea se tosiaan taitaa olla, että saan ihan ikiomaa aikaa keväällä. Ja niin pitkälti vielä. Ihana ajatus. Hymyilyttää. Olen vieläkin vähän hämmentynyt, että pomo suhtautui lopulta tosi asiallisesti hangattuaan ensin vastaan aika pitkään. Ihanaa :).