May the Force be with you

maanantai 1. marraskuuta 2010

Mitä isot edellä

Aika monessa blogissa on tänä syksynä kerrottu, millä hakusanoilla blogiin on tultu edellisen kuukauden aikana. Minun blogiini ei ikävä kyllä eksytä kovinkaan jännittävillä hakusanoilla. Lähinnä on googlattu blogin nimeä tai sitten Essi Kummua ja hänen uutta romaaniaan Karhun kuolema. Kestosuosikkina on kuningatarhyytelö (pitää pintansa kuukaudesta toiseen) sekä jokin osa Saukin ja pikkuoravien biisin Pikkuoravien kuuraketti siitä osiosta, jossa lauletaan, että hanki henkselit, osta olkaimet! Lokakuun mielenkiintoisimmat hakusanat, joilla on tänne päädytty ovat hutikka sekä sukkahousuilla juhlaan.

Pitäisiköhän alkaa blogata jostain vähän raflaavammista aiheista ;)? Ehkä, mutta en kuitenkaan tänään, sillä nyt pitää ruveta hahmottumaan tuonne sängyn suuntaan. Joku laiskuri ei ole pedannut sitä lainkaan tänään, joten sänky näyttää siltä, kuin olisin vain pistäytynyt juomaan tai vessaan kesken unien. Että yötä vaan kaikille teille!

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ei munkaan mihinkään blogiin tulla koskaan hassuilla hakusanoilla. Olen välillä ihmetellyt, että miten sitten muille... Mulla huvittavimmat ovat lähinnä laulaja Chisuun liittyviä hakuja - niiden tekijä tuskin haluaa tietää mitään meidän Cisu-kissasta.

Oli kiva tavata kirjamessuilla ja blogisi vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Tsemppiä, toivottavasti kustantamot vastaavat pian. :)

Rooibos kirjoitti...

Jenni - joo, muiden blogeihin tullaan hakusanoilla tyyliin "kärpästen maailmanvalloitus" ja sitä rataa. No, eipä täältä kyllä löytyisikään mitään tietoa kärpästen maailmanvalloituksesta, että ei sillä...

Ja kiitos tsempistä! Oli myöskin kiva tavata!

Leena Lumi kirjoitti...

Ja mulle tulee aina vain Loreta-tädin pimppi;-)

Rooibos kirjoitti...

Leena Lumi - ei oo totta :D :D :D!!