May the Force be with you

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kehräystä

Ihana, ihana tuulinen päivä! Ai miksikö? Siksi, että tuuli tuuppii tuota viileää ulkoilmaa sisään avoimista ikkunoista niin ettei vielä kertaakaan tänä kesänä. Viileä ilma puolestaan tuupppii lämpömittarin elohopeaa alemmas. Ensimmäistä kertaa moneen moneen viikkoon kotona on alle +25 astetta. Aika luksusta!

Luksukselta tuntuu muutenkin. En tiedä miten, mutta tuntuu. Eilen kävin kavereiden kanssa parilla ja menin myöhään nukkumaan. Tänään nukuin ihan luokattoman pitkään ja koko päivä on ollut löysä, veltto, pyöreä ja pehmeä. Kävin kahvilassa, luin kirjaa ja kirjoitin pari sivua. Kävin ruokakaupassa, kävelin hiljakseen kotiin. Olen toiveikas ja mielenrauhaisa ilman mitään sen kummempaa syytä. Mukavaa. Kertakaikkisen.

Seuraavaksi aion jatkaa lukemista. Yritän saada nyt viikonloppuna aikaa tuon Mister Pip -romaanin lukemiselle. Olen lukenut sitä lähinnä vain iltaisin sängyssä ja siksi kirja etenee tosi hitaasti. Se on kuitenkin hyvä. Sydämeenkäyvä tarina lojaalisuudesta, kirjallisuuden voimasta ja sanojen mahdista. Sanoo hän, joka on vasta puolessavälissä. Lukemisen jälkeen voin ehkä kirjoittaa taas hetken. Ja huomenna minulla on koko päivä itselleni. Ensi viikolla jatkuu joogakurssi. Aina sieltä tullessani olen rauhoittunut ja hyväntuulinen. Toivottavasti se jatkuu.

Mielenrauhaa lauantaihinne toivottaa Rooibos

2 kommenttia:

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanan seesteiseltä. Tosiaankin, joskus sitä vain yllättyy huomatessaan, kuinka onnellista arki koostuukin pienistä kivoista jutuista, jotka yhteen koottuna ovatkin ihana iso juttu :) Hyvien vibojen jatkumoa myös sinulle.

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Vera! Hyviä viboja tarvitaankin, niitä saisi olla elämässä paljon :). Toivon, että jatkuu huomisenkin :). Ja sinulle samaa!