May the Force be with you

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Monia unia

Tähän päivään on liittynyt vähän kaikkea: epätoivoa ja toivoa, tuttuja ja vieraita, ruokaa ja juomaa, väsymystä ja energiaa, puhetta ja hiljaisuutta, hyvää tuulta ja menetettyjä hermoja, järkevää puhetta ja läpiä päähän, harkintaa ja tilitystä, rohkeutta ja pelkoa.

Ei tällaisen päivän jälkeen voi tehdä muuta kuin yrittää mennä ajoissa nukkumaan. Toivottavasti.

Kiitos Avain-kustantamolle syyskauden avajaispirskeistä, kiitos kaikille kirjabloggajille, joiden kanssa oli taas ihana jutella (mukana oli ainakin Morre, Maria, Karoliina, Sara, Katja ja Nora ja ja ja - nyt varmasti unohtui joku! Olen niin huono nimissä, apua...) ja kiitos sään jumalille, että se hervoton kaatosade loppui illaksi. Niin ja nyt kyllä tekisi mieli lukea Rasi-Koskisen Katariina ja pari muutakin kirjaa. Sen siitä saa, kun kuuntelee kirjapuhetta koko illan.

Ja nyt nukkumaan!

4 kommenttia:

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minäkin olin siellä,

Rooibos kirjoitti...

Sinäkin, brutukseni :). Nyt on pakko kysyä, että juttelimmeko? Jos juttelimme, niin sitten minulta meni ohi, että sinä olet sinäsinä! Apua... Minulla kyllä on legendaarisen huono kasvo+nimimuisti ja näissä tilaisuuksissa kiroan sitä kovasti...

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Älä huolehdi, emme jutelleet, emmekä tunne toisiamme. Olen samassa kirjoitusryhmässä Katariinan kirjoittajan kanssa ja siksi paikalla. En kuulu mihinkään kirjallisiin piireihin.

Rooibos kirjoitti...

Joskus sitä miettii, että ketäköhän kaikkia sitä on tavannut livenä ilman, että kumpikaan on tiennyt toisesta sillä hetkellä, vaikka a) on tunnettu blogimeiningeistä tai b)tutustuttu myöhemmin ja todettu sitten, että jaa, sielläkin oltiin molemmat :).