May the Force be with you

lauantai 1. helmikuuta 2014

Alussa

Se on jo helmikuu. Jossain vaiheessa minulla oli suunnitelma, että helmi-maaliskuussa Volvo olisi jo ihan kunnolla paketissa ja lähetettävissä koelukijoille. Sellaisena ihan oikeana kässärinä, eikä sirpalekokoelmana, josta puuttuu ajankuva ja kohtausten sitominen toisiinsa ja ja ja ja. Tänään jatkoin printin lukemista. Hirveästi poistettavaa. Hirveästi korjattavaa. Hirveästi täsmennettävää. Hirveästi lisättävää. Ei se mitään. Helmi-maaliskuu ei tunnu kovin realistiselta siihen, että Volvo olisi säädyllisessä kunnossa. No, jos ei helmi-maaliskuussa niin sitten myöhemmin. Tällä hetkellä minulla ei ole aikaa käytettävissä tavalliseen tapaan, joten kirjoitetaan silloin kun ehditään. Valmista tulee, kun valmista tulee. Puolivalmista tulee, kun puolivalmista tulee.

2 kommenttia:

Satsu kirjoitti...

Tiivistit fiilikseni aika hyvin - minulla oli tarkoituksena saada romaanini toinen versio aikaan NaNoWriMossa, mutta vaikka voitto tulikin, niin tarina oli kesken, jätin tyhmyyttäni tekeleen lepäilemään jotta sain kouluhommat tehtyä välissä, nyt taas takeltelen työhön tarttumisen kanssa kun henkilötkin ovat vielä karkuteillä talvilomilla.

Onko kamalaa sanoa, että on huojentavaa, kun en ole ainoa, joka ei saa noin vain editointikierrosta tehtyä?

Tsemppiä urakkaasi!

Rooibos kirjoitti...

Satsu: Ei kun on ihanaa, että on kohtalotovereita, jotka ovat samassa vaiheessa tekstin kanssa :) ja painivat samojen ongelmien kanssa. Vertaistuki on parasta :). Toivottavasti sinun henkilöhahmosi ovat tulleet jo talvilomilta!