May the Force be with you

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntaita

Lunta sataa. Ihania, isoja hiutaleita. Tänään päivällä kävin mäessä - ulkoliikunta tekee ihmiselle hyvää. Ei kirjoittamista, mutta Volvon ajattelua. Volvossa (kässärissä) on kaksi Volvoa (autoa) ja tiedän nyt, minkä värinen se toinenkin Volvo on. Eilen aamulla sain ystävältä tekstiviestin, jossa ilmoitettiin, että Hesarissa oli "Volvo-extra". Kunhan pääsen kotiin Hesarin luokse, niin täytyy katsoa eilinen lehti, että mitä sieltä löytyy. Volvoa siis joka tuutista. Huomaan liikenteessäkin nykyään kaikki Volvot ihan eri tavalla kuin ennen.

Lunta (räntää) sataa ja olympialaisia telkkarista. Joku päivä ensi viikolla ehdin taas ottaa Volvon esiin.


3 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Tänä vuonna täällä ei ole talvea lainkaan. Tuntuu oudolta. Iloa sinne lumipäiviin!

Malna kirjoitti...

Täällä ei ole näkynyt lunta, vain rumaa räntää ja mahdollisimman kurjaa keliä. No, odotan kunnes pyöräilykelit alkavat. :-)

Kirjoittamisen ajatteleminenkin on joskus kirjoittamista! Miettimistä ja suunnittelua tarvitaan ehdottomasti siihen myös. :-)

Rooibos kirjoitti...

Minullakin oli lunta vain viikonloppumaisemissa ja sielläkin tosi vähän. Täällä kotosalla kadut ovat vesisateen puhdistamat ja lunta ei näy missään, yh. Olisin halunnut kunnon talven, mutta ei sitten annettu...

Malna - kyllä, miettiminen ja suunnittelu ovat joskus tosi hyvästä. Viime aikoina niitä on tullut harrastettua erityisen paljon :).