May the Force be with you

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Himoshoppaaja

Blogin nimeksi pitäisi vaihtaa Rooibos ostaa kirjoja joita ei ehdi lukea. En vaan voinut taas jättää kirjakauppaan, kun puoli-ilmaiseksi tyrkytettiin... Lukemattomien pino lisääntyi seuraavilla: Maarit Verronen: Normaalia elämää, Sari Mikkonen: Pääkatkaisija, Merete Mazzarella: Ei kaipuuta, ei surua ja Olli Jalonen: 14 solmua Greenwichiin. Varsinkin Olli Jalonen kiinnostaa noista tosi paljon, mutta jahka tässä nyt ehtisi lukea jotain noita kesken olevia loppuun.

Olen ostanut muutakin: aikaa. Toukokuussa olen palkattomalla vapaalla neljä peräkkäistä maanantaita. Sitä aikaa ei tosin käytetä lukemiseen, ainakaan kokonaan, vaan tarkoitus on käyttää vapaat maanantait kirjoittamiseen.

Viikko sitten perjantaina kysäisin kustantamo D:stä, että olisiko heillä minulle mitään uutisia, kun lupaamansa "tammikuun loppuun mennessä" on jo melko pitkälti ohi. Ei vastausta vieläkään. Hohhoijaa. Eikä siis mistään muualtakaan. No, kirjoitan Sigman uusiksi ja viilaan loput viilattavissa olevat Kreikkalaiset (pitäisi katsoa vielä paria lisuketta kokoelmaan) ja lähetän uudelle kustantamokierrokselle. Toivottavasti D:stä ehtii sitä ennen tulla jotain tietoa, mutta jos ei ehdi, niin sitten ei ehdi.

Tällaista täällä. Viikonloppu oli ja meni ja huomenna alkaa taas arki.

6 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

hassun samoja kirjoja kolutaan sun kanssa. mä luin joskus muistaakseni vuosi-puolitoista sitten ton jalosen. muistaakseni pidinkin, kiva taas kuulla mitä mieltä sä olet.

Rooibos kirjoitti...

Kesis - kerron kyllä taas, kunhan joskus tässä maailmassa ehdin lukea sen Jalosen ;).

Paula kirjoitti...

Onnittelut upeasta päätöksestäsi ostaa kirjoitusaikaa! Todella hienoa. Näin pitäisi kaikkien niiden (meidän) muidenkin tehdä, jotka tuskailevat ajanpuutteen kanssa. Ihmisen pitää tehdä sitä, mikä on tärkeää. :-)

Päivi kirjoitti...

Tuttu tilanne. Kirjoja kertyy - sekä itse ostaen että muualta saaden, ja tuskallisen hitaasti se lukemattomien pino pienenee! Mutta nautin myös siitä, että sittenpähän on pahan päivän varaa, jos tuleekin lukuaikaa. Tai jos on unohtanut käydä kirjastossa ennen reissua.

Minäkin onnittelen kirjoitusajanostopäätösen johdosta. Hienoa! Jos sinä et anna kirjoittamisellesi aikaa ja arvoa, kuka sitten?!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta, Paula ja Päivi :). Ostaisin mieluusti lisääkin aikaa, mutta kaiken maailman reissauksen jälkeen pitää varmaan tienatakin välillä ;).

Tessa kirjoitti...

Vau. Vapaat maanantait kuulostaa muuten huomattavasti tehokkaammilta kuin vapaat perjantait.

Ja minäkin (valitettavasti) ostan enemmän kirjoja kuin ehdin lukea. Kirjastosta lainatut kiilaavat pinossa edelle ja sieltäkin löytyy kirjoja yllin kyllin...