May the Force be with you

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hylsy nro 7

Tänään oli aamusta asti tahmea, ärsyttävä, matalamielinen päivä. Eipä olekaan ollut sellaista vähään aikaan. Tänään tuli myös hylsy Kustantamo B:stä. Olivat kuulemma tutustuneet kässäriin "perusteellisesti" mutta "ei sovi kustannusohjelmaamme". Sen perään lisäsivät vielä, että jos minulla on jatkossa kirjaideoita, niin ottavat mieluusti kässäreitäni vastaan, koska "hyviä kirjoittajia ei ole koskaan liikaa". Mitähän tuostakin pitäisi ajatella? En ajatellut varmuuden vuoksi oikeastaan mitään.

Nyt on enää kaksi kustantamoa reagoimatta, nimittäin kustantamot G ja I. Aika hyvin, kun ottaa huomioon, että Kreikkalaiset lähti kahdeksaan kustantamoon viime pääsiäisenä ja yhteen jälkilähetyksenä heinäkuussa. Sillä "aika hyvin" tarkoitan siis sitä, että yllättävän nopeasti noita vastauksia on tippunut verrattuna aikaisempiin vuosiin.

Tänään en ole kirjoittanut. Huomenna yritän ehtiä. Perjantaina käytän siihen koko päivän.

7 kommenttia:

Outi L / kaksi sivua kirjoitti...

Suhtaudut asiaan ihailtavalla viisaudella. :-)

Rooibos kirjoitti...

Outi: Voi, viisaudesta en niin tiedä :D, mutta ei ole ensimmäinen kerta. Kaipa se on rutiinia tämäkin. Ja täyttyy myöntää, että jos niistä parista kustantamosta ei olisi tullut varovaisen kiinnostunutta palautetta ja toivomusta seuraavasta versiosta, niin kyllähän nämä hylsyt uppoaisivat paljon syvemmälle...

Paula kirjoitti...

Ihailen sinua avoimuudestasi edelleen, Rooibos. :-)

Nuo lainaamasi pätkäthän ovat rohkaisevia, kannustavia ja erittäin positiivisia viestejä, mutta eivät ne tietenkään ilahduta, kun odottaa kustannuspäätöstä.

Anne T kirjoitti...

Onpa noita hylsyjä siunaantunut minullekin. Osa oli valmiita pohjia ja osassa höpöteltiin enemmänkin. Lopulta tarvitsee vain vaikuttaa yksi ja joskus sen yhden löytämiseen kuluu hetkinen.

Rooibos kirjoitti...

Paula: Kiitos kiitos! En tiedä siitä avoimesta, mutta hölösuu taidan olla ;). Ja olihan tuo ihan kiva hylsy, ei sillä, mutta oikeassa olet siinä, että kun sopimusta hinkuaa, niin kivatkaan hylsyt eivät kauheasti lämmitä. Hylsy on hylsy on hylsy.

Anne: Jep, yhden ihmisen se vaatii. Ja sitä yhtä ihmistä odotellessa ei auta kuin kirjoittaa enemmän ja parempaa :).

J.S. Meresmaa kirjoitti...

Ei kai tähän muuta voi sanoa, kuin että hauleja, perhana!

Muuten, minäkin numeroin ne hylsyt, joita sain. Ensimmäisen laitoin jääkaapin oveen, ikään kuin totuttamaan silmää. "Näitä sieltä nyt alkaa tulla."

Voimia!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, J.S.! Tuo hylsyn kiinnittäminen jääkaapin oveen on aika kovapintainen ratkaisu :D! Itse en ole ihan noin hurjalle linjalle lähtenyt ;).