May the Force be with you

torstai 27. lokakuuta 2011

Ruusuja ja suunnitelmia

Kirjamessuilta on kantautunut tänään hyviä uutisia. Onnea paljon Morrelle, Jessicalle, Hannalle, Sallalle ja Penjamille! Tosi hieno homma!

Olen itse ajatellut jättää kirjamessut tänä vuonna väliin. Ei mistään erityisestä syystä, muttei myöskään ole mitään erityistä syytä mennä sinne. En tiedä, voihan se olla, että teen jonkun herätetempauksen ja lähden käymään messuilla kuitenkin. Minulla on vain se ongelma, että siellä tungoksessa ja kaikkien tuupittavana kärsivällisyyteni herpaantuu helposti, enkä jaksa keskittyä kirjailijahaastatteluihin kovinkaan hyvin ja istumaan ei koskaan mahdu ja sitten pitää seisoa jossain käytävän reunalla ohikulkevien kyynärpäät kylkiluissa... En tiedä. Onhan kirjamessuilla kivaa, ei sillä, mutta luulen vahvasti, että keskityn tänä viikonloppuna kirjamessuilun sijasta siihen, että kirjoitan omaa kässäriäni.

Kässäristä tuli mieleen se, että huomenna on vapaapäivä. Se kangastelee mielessä pienenä ihmeenä - kirjoitusaikaa itselle, eikä edes valtavaa tiskivuorta tai imuroinnin tarvetta. Pyykkiä pitää pestä, mutta se on kotitöistä se helpoin kun kone tekee homman. Tarkoitus on ruveta heti aamusta hommiin. En tiedä vielä, että mitä novellia alan ensimmäiseksi rukata - ehkä Sigmaa, ehkä Omegaa tai Piitä. Katsotaan. Joka tapauksessa aion herätä ajoissa (mutta en liian ajoissa) ja yrittää olla kynän varressa viimeistään yhdeksältä. Katsotaan miten käy. En ruoski itseäni, jos aloitus lipeää aikataulusta vähän. Minulla on kolme päivää aikaa: perjantai, lauantai, sunnuntai. Siinä ehtii jo vaikka ja mitä. (Sanon nyt, toivorikkaana.)

1 kommentti:

Marleena kirjoitti...

Ispiroivaa kirjoituspäivää!