May the Force be with you

maanantai 3. lokakuuta 2011

Vanhoja ja uusia sanoja

Jostain kumman syystä blogiini on taas pitkästä aikaa tullut oikein ryöppy vierailijoita, jotka ovat löytäneet tänne googlaamalla kaksipäistä kissaa. Ymmärrän siis sen, miksi blogiini päätyy tuolla hakusanalla, mutta en sitä, miksi tuo päätyminen on niin satunnaista. Ensin ei yhtään kaksipäistä kissaa kuukausiin ja sitten muutaman päivän sisään kymmenen kaksipäistä kissaa. Onko niistä kissoista annettu joku kouluaine, vai mitä ihmettä? Niin ja ps. pikku vinkki, kaksipäinen on yhdyssana, sitä ei kirjoiteta kaksi päinen.

Viime aikoina on etsitty muutaman kerran myös hyvää kakkua ja saniaisen lehtiä. Kirjatukea on myös etsitty - toivottavasti etsijä arvosti osumaansa, sillä minun kirjatukenihan ovat ihanat.

Ei tämän kummempaa tällä kertaa. Huomenna on taas uusi päivä ja koska ostin tänään uusia kyniä, voisinkin korkata ne sängyssä kirjoitettavilla iltasivuilla ihan pian. Aika hyvänmakuinen ajatus.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä viimeaikoina tapetilla ollut julkkis ehkä selittää hakusanat:
http://www.hs.fi/ulkomaat/Kaksikasvoinen+kissa+p%C3%A4%C3%A4si+enn%C3%A4tysten+kirjaan+eletty%C3%A4%C3%A4n+12-vuotiaaksi/a1305546276231

-t2

Rooibos kirjoitti...

t2: Niinpä tietenkin :D! Olisi pitänyt itsekin heti googlata, eikä vain ihmetellä ;).

minttis kirjoitti...

Hakusanat on hauskoja! Mun blogiin oli eilen tultu hakusanoilla "joku mörkö vei mun puhelimen". Onneks ei mun puhelinta vienyt. Sillä ei olis sen jälkeen soitellut enää kukaan...

Kirsi kirjoitti...

Minun blogiini ei koskaan tulla millään kummallisilla sanoilla. Ehkä se muuttuu, kunhan blogi "vanhenee". On hauska aina lukea, millä sanoilla eri blogeihin on eksytty.

Rooibos kirjoitti...

Minttis: Toivotaan ettei tuo hakusanarimpsu ollut myöskään enne ;). Joskus ovat tutkimattomia hakukoneiden tiet kun ne ohjaavat ihmisiä bittiavaruuden halki :).

Kirsi: Muihin verrattuina minunkin blogini hakusanat ovat aika kesyjä, mutta mitä pidemmälle aika kuluu, sitä oudompia hakusanoja tulee vastaan - joten odottele vain, kyllä sinunkin blogiisi tulee ennen pitkää joku, joka etsii tietoa hapsimönkiäisistä tai mehiläisten omatunnosta ;).