May the Force be with you

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Unta ja unta

Näin viime yönä unta, että Kustantamo G:ltä tuli vastaus Kreikkalaisiin liittyen. Tuli kommentteja, kuten he ovat vähän lupailleet elävässäkin elämässä, mutta unessa kommentit tulivat hylsyn kera ja olivat varsin murskaavia. Muistan unen vain heikosti, mutta palautekommentin sisällön muistan hyvin: unessa Kustantamo G haukkui Kreikkalaiset pystyyn ja erityisesti kirjoitustyyliäni ivattiin raskaalla kädellä. Muistan olleeni unessa ihan huonona ja ajatelleeni, että olen oikeastikin maailman huonoin kirjoittaja. Heh, taitaa olla alitajunnalla vielä pureksittavaa niissä kustantamojen I ja F palautteissa, joissa tyylini sai sapiskaa ;).

Ja ei, tämä uneni ei ollut käänteinen enneuni, en saanut tänään positiivista yhteydenottoa Kustantamo G:ltä, enkä yhteydenottoa lainkaan, heh. Saa nähdä mitä unia minulle ensi yönä näytetään.

Kirjoittamisesta sen verran, että olen ehtinyt ajatella sitä tänään noin kahden sekunnin ajan ja tuntui ihan hyvältä idealta mennä joku päivä töiden jälkeen lähikuppilaan verryttelemään raakatekstilihaksia. Harmi vaan, että en millään ehdi tällä viikolla - ohjelmassa on töitä, töitä ja töitä. Eikä kirjoittamattomuus vielä ahdista kovasti - tauko on päällä edelleen ja minusta tuntuu, että on ihan hyvä jatkaa tätä kirjoitusakkujen lataamista vielä vähän aikaa. Ja kun en kirjoita, voin ladata akkuja lukemalla, kulkemalla silmät auki ja katselemalla ympärilleni.

2 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Niinhän se menee varmaan kaikilla. Että tauon aikana sitä vain lukee ja katselee. Aika on tietysti myös kova sana..jos sitä ei ole, niin milloinkahan muka voi kirjoittaa. Mutta toivottavasti sulle tulee joka tapauksessa vielä erinomaisen myönteinen vastaus kustantamolta :)

Rooibos kirjoitti...

Jep, lukeminen+katselu ovat varmaan jokaisen kirjoittajan luppoaikahuvia. Ja aika--- saas nähdä, milloin sitä on seuraavan kerran otettavaksi asti. Ehkä ensi viikolla?