May the Force be with you

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Postman always rings twice

Tämän päivän koodisana voisi olla meili. Niin moneen asiaan tässä päivässä liittyvät sähköpostiviestit: ne, jotka eivät tule odotuksesta huolimatta ja ne jotka tulevat yllättäen. Tänään pääsi yllättämään Kustantamo G, joka tarjosi väliaikatietoja Kreikkalaisten. Ja se taas teki minut iloiseksi. Ei siksi, että olisin erityisen toiveikas, vaan siksi, että tuli hyvä mieli siitä, että ystävällisiä ihmisiä ja hyviä käytöstapoja on vielä olemassa. Ei Kustantamo G:llä siis mitään asiaa ollut, mitään maatamullistavaa. Kässärin lukenut kustannustoimittaja kertoi, että on lukenut käsikirjoituksen ja aikoo keskustella siitä esimiehensä kanssa. Joka on tällä hetkellä lomallatyömatkallareissussakiireinen ja niin edelleen. Miten kilttiä kertoa väliaikatietoja! Hylsyhän on aina hylsy, sitten kun se tulee, mutta kiva huomata kaikkea mahdollista kuulleena, että jossain kustantamossa ollaan vielä noin ystävällisiä.

Niistä saapumatta jääneistä meileistä en sitten kerrokaan tähän vastapainoksi mitään muuta, kuin että ne eivät saapuneet ja että ne eivät liity kirjoittamiseen tai Kreikkalaisiin, vaan privaattielämään. Mutta että - meilit ovat olleet pinnalla tänään. Ja samoin väsymys. En ole kesäaikaan siirtymisen suuri vastustaja, paitsi tänä aamuna kello kuudelta, tai siis mukamas kello seitsemältä, kun herätyskello soi ja minun elimistöni kirkui isoilla kirjaimilla, että ENENENENENEN nouse! En noussut. Torkuttelin typerästi ja pitkään. Haukottelin pitkin päivää niin että vesi valui silmistä. Jospa se tästä tasoittuu, viimeistään ennen juhannusta, heh.

14 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Meilit on tosiaan päivän sana.

Hienoa että sait ystävällisen ja hyvältä kuulostavan meilin! :) Minusta kuulostaa hyvältä merkiltä, että kustannustoimittaja aikoo keskustella asiasta esimiehensä kanssa! Pidetään peukut pystyssä.

Vera Vala kirjoitti...

Uuh, minua alkoi jännittää... :)

Rooibos kirjoitti...

B.N.: Ystävälliset meilit ovat elämän suola ;).

Vera: Älä nyt turhia jännitä! Kuulosti siltä, että sitä hylsyä saan odottaa vielä hyvän aikaa, joten menee hyvät jännitykset hukkaan :)!

Anonyymi kirjoitti...

Jos se olisi suoralta kädeltä hylsy, ei siitä postailtaisi erikseen. Jännityksessä siis elämme...:))

Paula / Luen ja kirjoitan kirjoitti...

Mikä mahtava meili! Toivottavasti palaavat pian asiaan ja saat hyviä uutisia. :-)

Rooibos kirjoitti...

Kristiina ja Paula: En tosiaan osaa edes jännittää vielä, enkä nähdä tuossa sen kummempaa - niin kaukana ollaan yhä :). Kiva, jos te muut jännäätte puolestani, niin minun ei tarvitse :).

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Hei kivaa! Muakin alkoi jännittää! Tuo ei voi olla muuta kuin hyvä merkki!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jei :). Ymmärrän matalan profiilisi, mutta silti: jei :)
-Leijona

Anne Tammelin kirjoitti...

Minulla on kutina, notta tulee ihan hyviä uutisia tällä kertaa. Tai sitten mulla on kirppuja ;)

Rooibos kirjoitti...

Peukut Annen kirpuille ;)! Minä en edelleenkään ajattele tuosta mitään sen kummempaa, mutta ajatelkaa te kaikin mokomin, niin minun ei tarvitse :).

Rina kirjoitti...

Loisto-uutinen, täälläkin jännitetään ja istutaan peukut pystyssä! Eivät ne kustannustoimittajat ihan joka kässäristä juttele esimiehensä kanssa. Tämä uutinen toi sopivaa jännitystä ja piristystä tähän kesäaikakankeuteen.

Rina kirjoitti...

Loisto-uutinen, täälläkin jännitetään ja istutaan peukut pystyssä! Eivät ne kustannustoimittajat ihan joka kässäristä käy keskustelemassa esimiehensä kanssa. Piristävä uutinen tähän kesäaikakankeuteen!

Lily kirjoitti...

Minäkin luulen, että hyvää on luvassa. Kustannustoimittaja selvästikin puoltaa tekstiäsi. Onneksi olkoon!

Rooibos kirjoitti...

Rina&Lily- kiitos peukuista, mutta ei tässä onnitteluja vielä voi ottaa vastaan... Tiedän, että menee vielä pitkään ennen kuin ko. kustantamosta kuuluu mitään, joten yritän lähinnä olla ajattelematta koko asiaa muuna kuin ystävällisenä väliaikatietona :).