May the Force be with you

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sanasta miestä

En ole pitkään aikaan kertonut teille, millä hakusanoilla blogiini on päädytty viime aikoina. Kärpästen herra tiivistelmä on edelleen yksi haetuimmista asioista. Lapset, lapset, lukekaa itse, sillä täältä ei referaatteja tipu. Anne Tammelin on alkanut kiinnostaa myös yhä enenevässä määrin, ja mieluusti ohjaan nämä etsijät Annen omille sivuille. Aika monta kertaa blogiini on tultu myös hakusanoilla kirjanpidin tai linnunpönttö kirjateline, ja toivon, että kyseiset tiedonhakijat ovat olleet tyytyväisiä löytöönsä, minä nimittäin tykkään tuosta kirjatelineestäni tosi paljon :). Yksi hakutermien kestosuosikeista on tiu tau tiu tau, jolla päätyy elokuulle 2010 ja Taun kirjoittamisen ääreen. Ikävä kyllä Mörri-möykyn sanoja täällä ei ole, minun pitää itsenikin googlata ne, jos haluan tietää, miten se laulu menee kokonaisuudessaan.

Hakusanoista arkisempiin asioihin: lomailin viime viikon, mutta nyt loma on loppu. Arki painaa päälle. Pyykkiä, kokkausta, liehumista paikasta toiseen. Liian vähän aikaa. No, sellaista se on. Aurinko kuitenkin paistaa ja ennen lomaa hakemiani kirjastokirjoja on vielä oiva pinollinen. Seuraavaksi ohjelmassa on ruokaa ja lukemista. Mitä sitä muuta ihminen sunnuntaipäivänä kaipaisikaan?

3 kommenttia:

Minerva kirjoitti...

Omaani oli päädytty kerran hakusanoilla "ravisteleva taideteos", hieman säälitti hakijan puolesta.

Sen sijaan nappiin taisi mennä sillä, joka löysi blogiini lausella "kun kirjoittaminen ei suju".

Aina silloin kun ajattelen, ettei minusta ole mitään hyötyä, muistutan itseäni että olen ilahduttanut jo kymmeniä ihmisiä, jotka ovat hakeneet kuvaa enkelinsiiven kukista.

Anne Tammelin kirjoitti...

Omaani tullaan edelleen eniten "hevonen nai" ja "hevoset nai" hakusanoilla, kiitos yhden sopivan lainauksen viime vuonna. :)

Rooibos kirjoitti...

Minerva: Nii-in, sitä voi olla hyödyksi muille sellaisilla jutuilla ettei itse arvaisikaan :)!

Anne: Eikä :D :D :D?! Ihan mahtavat hakusanat ;).