May the Force be with you

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Etsivä löytää

...nimittäin tämän blogin. Ja kyllä etsivä käyttääkin mielenkiintoisia hakusanoja. Tietysti monet tulevat tänne googlaamalla ihan vaan että rooibos kirjoittaa. Jotkut naputtelevat pelkästään rooibos ja päätyvät tänne - en tiedä, ovatko tyytyväisiä vai eivät. Jotkut löytävät jonkun satunnaisen kirjan tai kirjailijan nimellä (useimmiten ne ovat sellaisia, joita en ole itse lukenut, mutta muut ovat, ja osuma johtuu siitä, että muiden ihmisten blogitekstien otsikoissa mainitaan se kyseinen kirja) ja sitten on se ikisuosikki tiivistelmä kärpästen herra kaikkine variaatioineen. Nyt kyllä huomaa, että koulut ovat loppusuoralla, eikä kukaan tee enää kirjaesitelmiä, kun Kärpästen Herra on vähän niin kuin jäämässä kesätauolle.

Entäs ne muut, ne mielenkiintoiset hakusanat, joilla tänne päädytään? Jotkut naputtelevat googleen sanan painitermi ja tulevat sillä tänne. En usko, että löytävät, mitä etsivät. Ovatkohan samoja, jotka tulevat blogiini googletettuaan puolinelsonin? Kieltämättä se on yhden vanhan kirjoitukseni nimi, mutta ei ikävä kyllä käsittele painia sekään. Joku on tullut hakusanoilla ain lauantain työtäs tee, mutta täältä ei varmaan löytynyt mitään mielenkiintoista, pelkään. Harvinaisen omituinen hakuteksti on häntien repiminen. Kuka repii ja kenen häntää? Miksi häntiä revitään? Mihin se johtaa? Hännättömyyteen ainakin... ja tekee varmasti kipeää, joten toivon, että hännät saisivat olla rauhassa, eikä niitä revittäisi.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Mukavaa iltaa kaikille näin keskellä viikkoa.

10 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Nämä hakusanat on kyllä joskus omituisia. Mielenkiintoisia nuo hännät ja puolinelsonit, kaikenlaisilla hakusanoilla sitä löydetään blogiin. Minun blogiini on tultu viime aikoina usein hakusanalla "kahvi_on_pahaa@hotmail.com". Tämä on minulle täysi arvoitus. Tämä on varmaan jokin juttu, jota minä en vain tajua.

Rooibos kirjoitti...

Vai että kahvi_on_pahaajne :D! Tuo on kyllä harvinaisen mielenkiintoinen hakusana :)!

Dee kirjoitti...

Nauroin hännille. Missioon ollaan tultu hakusanalla Markun kainalokarvat. Mitä...? Nämä ovat hauskoja.

B. N. kirjoitti...

Apua, anteeksi, en tajunnut, että sitä ei ehkä olisi kannattanut kirjoittaa kokonaisuudessaan. Kohta joku eksyy sillä tännekin. :)

Rooibos kirjoitti...

B.N.: Eikun just hyvä, että kirjoitit kokonaan - lupaan kertoa, jos sillä hakusanalla tullaan tänne :D!

Dee: Vai että kainalokarvat :D! Ja joo, minäkin nauroin hännille, tai ensin kyllä vain katsoin hetken aikaa ihmeissäni ja sitten alkoi hymyilyttää.

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Nämä ovat tosiaan kummallisia, nämä kävijöiden tiet. Mua kauhistuttaa tai oikeastaan iljettää pahemman kerran, että vähintään kerran viikossa blogiini tulee joku googlettamalla "naine pyllistää ja näkyy p****". Apua ja miksi?!

Joskus kyllä saa hyvät naurut joistakin hauista :)

Rooibos kirjoitti...

Helmi-Maaria: Joo, yh. Ja mielenkiintoista olisi tietää, että millä ihmeen laskukaavalla blogistasi löytyy sitten vastaavuutta tuolle haulle... vai onko osa googlen osumista listattu rahi- eli ravistettu hihasta -menetelmällä. Mystiset ovat kävijäin tiet.

Anna Elina / Vielä yksi rivi... kirjoitti...

Minun blogiini oli taannoin tultu hakusanoilla "ihania naisia kesäksi" tai "ihanat naiset kesäksi". Ei varmaankaan viitannut minuun ;-) vaan luultavasti kirjaan Ihanat naiset rannalla.

Häntien repiminen on kyllä kieltämttä outo ja tosi mystinen (tekstien hännät?).

Maija Haavisto kirjoitti...

Minun blogiini on tullut lähiaikoina paljon ihmisiä erilaisilla tissiaiheisilla hauilla. Esim. gootti tissit ja espanjan tissit. Varmaan vähän pettymys. Blogissani kyllä linkataan yhteen ottamaani valokuvaan, jossa on tissit, mutta muuten tissipitoisuus on aika heikko.

Lila kirjoitti...

:D Aivan mahtavia! Viikon naurut. :)