May the Force be with you

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Done?

Rho tuntuu nyt hyvältä ja kokonaiselta. Luin sen läpi ja korjailin hiukan. Lause lisää, toinen lause pois. Viimeinen lause pois, jotta lopusta tuli parempi.

Nyt jotenkin jännittää. Novellit on käyty läpi. Kaksi uutta, seitsemän vanhaa. Seitsemästä neljä enemmän tai vähemmän uudessa uskossa. Rho eniten uudessa uskossa, Myyssä yksi henkilö lisää, Thetassa pari kohtausta ja Khii kaivettuna syvemmäksi. Eilen illalla mietin novelleille järjestyksen ja myöhemmin tänään asettelen ne siihen järjestykseen. Hermostuttaa. En malta odottaa. Hämmentynyt olo. Kuukauden hervoton puristus on tänään ohi. Uusi versio on kasassa ja se on erilainen ja niin paljon parempi kuin edelliset. Huh.

4 kommenttia:

Dee kirjoitti...

Hienoa! Nosta itsellesi malja tai jotakin muuta kivaa. Muutokset kuulostavat loppupeleissä paljon työtä vaativilta. Hyvä sinä!

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Onnea :)

J.S. Meresmaa kirjoitti...

Onnittelut! Kuulostaa hyvältä. :) Hämmennyksen tunne on tuttu: ihanko totta, että se oli nyt tässä? Vaikka kirjoittaja ei ole koskaan valmis, jokin teksti onneksi voi sitä olla.

Rooibos kirjoitti...

Dee, Helmi-Maaria ja J.S.: Kiitos :).

Muutoksia tosiaan tuli ja siitä olen vähän hämmentynyt, että tein ne lopultakin suht ripeällä tahdilla. Ja kokoelma tuntuu nyt jotenkin kypsemmältä. Tuntuu, että se on muuttunut ison askeleen verran. Toivotaan, että se riittää :). Huomenna olen varmaan sitä mieltä, että setti on "ihan huono" ;), mutta niin se aina käy ;).