May the Force be with you

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Done

Kässäri lähetetty eteenpäin.

Ja kuten aina, tässä vaiheessä yrittää mieleen hiipiä ajatus siitä, että itse asiassa käsikirjoitus on aika huono ja novellitkin onnettomia, mutta ei, ei se niin ole. Hyvää settiä, josta saan olla ylpeä.

Katson telkkarista Helsinki International Horse Showta ja otan siihen kaveriksi silityslaudan ja -raudan. Illalla menen kävelylle. Ihana, kostea, sumusateinen ilma.

Valmis. Tältä erää. Absurdi ajatus.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan Kreikkalaisille! Olkoon odotuksesi lyhyt ja vastaus myönteinen :)
-Leijona

Outi L / kaksisivua kirjoitti...

:-) Hyvää matkaa, te upeat kreikkalaiset!

Marissa M. kirjoitti...

Onnea matkaan täältäkin! Hurjan työn olet tehnyt! :)

Ahmu kirjoitti...

Minulla tulee esteratsastusta katsoessa aina sellainen fiilis, että yritän hypätä kilpailijoiden mukana. Mitähän tulisi jos yrittäisin silittää ja katsoa esteratsastusta samaan aikaan?

Onnea Kreikkalaisille! Voi kun itse pääsisin tuohon pisteeseen, että olisi jotain, joka tuntuu edes etäisesti valmiilta.

Rooibos kirjoitti...

Anonyymi, Leijona, Outi, Marissa ja Ahmu: kiitos :).

kananlihalla kirjoitti...

Onnea matkalle minunkin puolestani! Olen lukenut blogeja viime aikoina vähän, joten kysyn (enkä etsi mahdollista tietoa): kerrotko, minne se meni?

Rooibos kirjoitti...

Kananlihalla: Ei, en ikävä kyllä kerro mihin se meni :). Kustantamokierrokselle, taas kerran. Toivon kovasti, ettei sen tarvitse tehdä enää kovin montaa kierrosta, vaan että se löytäisi perille joskus.

kananlihalla kirjoitti...

Kyllä se löytää, olen varma. Ihan jo siksi, että olet tehnyt niin systemaattisesti hommia tekstin eteen.

Rooibos kirjoitti...

Kananlihalla: En tiedä. Kuitenkin niin paljon hyviä käsikirjoituksia jää julkaisematta ja Suomi on vähintäänkin puolillaan wannabe-kirjailijoita. Että realistisesti ajatellen se ei ole kovin todennäköistä. Mutta ei sillä, toivonhan minä, ja uskon. Ei kai tätä muuten tekisi.