May the Force be with you

maanantai 12. toukokuuta 2014

One to go

Huuh - enää yksi isompi korjaus Volvoon, ja sitten olen käynyt korjauslistani läpi. Ei Volvo ole valmis senkään jälkeen, mutta vähän parempi taas, ja hyvin lähellä sitä, että lähetän sen ensilukijalle. Yhden illan rutistus ja sitten voin lähettää Volvon koeajolle. Huh. Huh. Huh. Olen yhtä aikaa  innostunut ja peloissani. Ja kun selasin Volvon tiedostoa edestakaisin tehdessäni tämänpäiväisiä korjauksia, Volvo vilahteli silmieni editse ja näytti hyvältä. Tuskin maltan odottaa, että saan sen lähetettyä ensilukijalle ja tuskin uskallan kuulla, mitä hänellä on siitä sitten sanottavanaan. Mutta nyt lepään loppuillan. Ansaittu lepo, ja välttämätön, koska huomenna pitää taas tehdä koko päivä palkkatöitä.

2 kommenttia:

vaarna kirjoitti...

Hienoa Rooibos! Kyllä sinnikkyys palkitaan. Kummasti se Volvo on kehittynyt, vaikka vasta hetki sitten aloit sen parissa puuhata. Ihan liikuttuu täällä vakilukija kyyneliin. ;)

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Vaarna :)! Tämä on jotenkin niin hämmentävää, koska minustakin tuntuu, että ihan vastahan aloin sitä kirjoittaa :). Jotenkin uskomatonta, että olen päässyt jo tähän kohtaan, joka on tietysti vasta alku, mutta että Volvo on kuitenkin jo kokonainen kässäri ja ihan vakavastiotettava sellainen :). Kirjoitusiloa sinullekin!