May the Force be with you

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Loman loppu

Varastin tästä viikosta yhden ylimääräisen päivän lomaa varten. Nyt on lomat lomailtu. Paluumatkalla lentokoneessa kirjoitin pari sivua raakatekstiä ja otin tirsat. Väkisin heräsin juuri ennen kuin laskeuduimme; minun lentofilosofiallani nousuja ja laskuja ei saa mielellään missata. Hupia koko rahan edestä tai muuta sen suuntaista; lentäminen on kivaa. Kuten tavallista, kun olen lomaillut hetken ja tartun kynään, kirjoittaminen tuntuu ihanalta ja sitä pitäisi päästä tekemään lisää. Ei kuitenkaan auta, pitää tehdä leipätyötäkin välillä. Seuraava erityinen etappi kirjoittamisen osalta onkin sitten helatorstai - aion ottaa helatorstain jälkeisen perjantain vapaaksi ja pyhittää pitkän pyhän kokonaan kirjoittamiselle. Ei lomareissuja siihen kohtaan, vaan kirjoittamista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lentäminen on jännää (minun vähäisellä kokemuksellani) ja nousut/laskut kohokohtia :).
Itsekin palasin lomalta, eilen sain varastettua vartin kirjoitusta varten ja oi kuinka se oli ihanaa!
-Leijona
http://leijonakirjoittaa.vuodatus.net/

Rooibos kirjoitti...

Leijona: Eikö olekin jännä, miten vaikka vain vartti kirjoittamista oikeasti merkitsee jotain ja saa kaiken näyttämään erilaiselta? Sitä aina luulee, että tarvitsee päiviä ja viikkoja kirjoittaakseen, tai vuosia, ja kuitenkin siinä vartissa voi saada aikaan jo vaikka mitä.

E.K kirjoitti...

"minun lentofilosofiallani nousuja ja laskuja ei saa mielellään missata." Sama filosofia täällä, nousut ja laskut on parhaita. Näiden jälkeen ilmakuopat <3

Rooibos kirjoitti...

E.K: Kiva kun jätit kommentin! Ja joo, ilmakuopatkin ovat ihan jees, mutta miksi oi miksi turbulenssia ilmaantuu (!) aina juuri silloin kun lasi on täysi ;)?