May the Force be with you

torstai 12. huhtikuuta 2012

Yritystä

Ympäriltä kaatuu ihmisiä oikealle ja vasemmalle flunssan kourissa. Eikö pahimman flunssa-aallon pitäisi olla helmikuun influenssa-aika, eikä huhtikuun puoliväli? On maailman kolmastoista ihme, jos selviän tästä tautikasautumasta (7 lähipiirin ihmistä sairaana tänään). Yritin kuitenkin auttaa ihmettä ja söin varsinaiset c-vitamiini- ja d-vitamiiniöverit ja päälle vielä omenan ja verigreipin. Ja yhden monivitamiinin. Nyt ei voi kuin odottaa. Ja mennä ajoissa nukkumaan, sillä univelka on yksi parhaita tietämiäni tapoja tulla kipeäksi. Luulen jopa, että tänään ei yritetä kirjoittaa edes sitä varttia, vaan mennään sänkyyn, luetaan Diana Wynne Jonesia ja nukutaan.

5 kommenttia:

Rina kirjoitti...

No tuota samaa ihmettelen minäkin, duunissa tuntuu olevan joka neljäs jonkinlaisessa flunssassa/vatsataudissa/kuumeessa.
Samoilla vitamiini-övereillä minäkin yritän sinnitellä, jokin tauti yrittää kovasti puskea lävitse. Pää on kevyt ja välillä huimaa, ja kirjoitusvire jossain pakkasen puolella

Koita sinä pysyä terveenä.!

B. N. kirjoitti...

Minulla ei ole ollut ainakaan vuoteen flunssaa, kuumetta ei ehkä kahteen vuoteen. Ja mitä nyt tapahtuu! Kärvistelen mitä kammottavamassa köhässä. Olen varma, että tämä johtuu siitä, että join vahingossa samasta lasista kuin siskoni. Ei hänellä edes ollut flunssaa, mutta välttelen muiden laseja kuin ruttoa, ja olen vakuuttunut siitä, että niihin koskemisesta saa flunssan. :)

Toivottavasti flunssa jättää sinut välistä!

Rooibos kirjoitti...

Toivottavasti pysyit terveenä, Rina! Entä B.N., joko alkaa helpottaa? Minä olen muutamana viime vuonna sairastanut ihan tarpeeksi ja oman osuuden ylikin kaikkia mahdollisia flunssia, joten mielelläni skippaisin tosiaan tämän kerran - ja *kop kop puuta* ainakaan vielä ei tunnu tautia. Olen jatkanut vitamiiniövereitä ja jatkan varmaan vielä muutaman päivän...

B. N. kirjoitti...

Minun flunssani käy kai kaikki vaiheet yksitellen läpi, nyt on vuorossa äänen katoaminen. Muuten siis menisi jo ihan hyvin, jos vain vielä puhuminen onnistuisi! :) Mutta hyvä, jos vitamiinit ovat pelästyttäneet taudit kauas sinusta.

Rooibos kirjoitti...

B.N.: Voi ei - toivottavasti saat äänesi pian takaisin! Minä taidankin hipsiä tästä taas vitamiinipurkin luokse...