May the Force be with you

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Palkinto

No nyt sain Liebster Blog -lämiskän myös Leijonalta, kiitos kiitos, Leijona :), joten ehkä tästä sitten pitää reipastua ja jaella sitä eteenpäin. Viisi blogia. Jaa-a. Kenet viisi valitsisin, kun seuraan niin monia ja niin monet ovat niin hyviä. Katsotaanpas.

1. Vaivanpalkka - tuntuu kuin olisimme puurtaneet yhdessä kässäriemme kanssa vuosikausia. Sitten Vaivanpalkka hiljeni, kunnes heräsi taas iloisin uutisin viime kuussa :). Hiljaisuuden jälkeen noin hienoja uutisia! Olen kovasti iloinen Vaivanpalkan puolesta :).

2. Kaksi sivua - Outi L on kanssapuurtaja ja monet kerrat piristänyt blogillaan ja kommenteillaan.

3. Iloksi muuttuu - lisää kanssakirjoittajien vertaistuen voimaa! Avoin blogi siitä, miltä tuntuu kirjoittaa.

4. Pisara - ulkosuomalaisen kirjailijan kuulumisia on aina kiva lukea - tässäkään blogissa ei paljon glorifioida kirjoittamisen arkea, vaikka täytyy kyllä myöntää, että Helmi-Maarian kirjoittamana kauppalistakin kuulostaa varmaan hienolta.

5. Anne taas kertoo siitä, millaista on kirjoittaa eeppinen vampyyrisarja ja sehän vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta puuhalta. Sen lisäksi, että Anne bloggaa hauskasti, on kiva kuulla kulissien takaisista asioista.

Tässä listani, mutta sivupalkin lukemistostani löytyy vielä suunnilleen miljuuna hyvää blogia, lukekaa niitä!

6 kommenttia:

Kyllä tämä tästä... kirjoitti...

Hei, minäki äsken laitoin sulle tämän Liebster blogin ja tulin tänne yllyttämään osallistumaan, mutta olitkin nopeampi :-)

Rooibos kirjoitti...

Vuoroin vieraissa :).

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Kiitos kauniisti tunnustamisesta ja siitä, miten kauniisti kerrot blogistani. Kyllä väsyneen ihmisen silmät vettyvät tänä kauhun päivänä :) Kiitos itsellesikin blogistasi. Se ja kirjoituksesi ovat tukiverkostoani parhaimmillaan :)

Rooibos kirjoitti...

Kiitostelua puolin ja toisin, Helmi-Maaria :). Iloista loppuviikkoa sinne!

vaivanpalkka kirjoitti...

Kiitos, Rooibos! Minun piti tulla sanomaan sama, mitä ajattelen niin usein: vaikka blogi hiljeni, mielessä olitte usein, etenkin sinä!

Minun oli pakko jättää kaikki muu kirjoittaminen kuin kirjoittaminen, siis kässärin. Blogeilla oli paha tapa imaista pienestä ajasta liian iso siivu. Mielenkiintoinen ja rakas mutta niin - kun aika on rajallista, se on sitä.

Käy Tornin sivuilta tutustumassa kässäriin. Siellä on pikku pätkä Napanuoralla -kirjaa sekä meikäläisen esittely.

Ollaan kontaktissa!

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - käyn katsomassa sivuja! Ymmärrettävää, että pitää valita, mitä kirjoittaa, kellään kun ei taida olla aikaa jaettavaksi asti. Halauksia ja hyvää mieltä ja aurinkoa sinulle!