May the Force be with you

maanantai 13. toukokuuta 2013

Odottaa metsää puilta

Kyllästyin tänään siihen, että kustantamot A ja D eivät vastanneet parin kuukauden takaisiin kyselyihini novellikokoelmakässäristäni mitään. Niinpä kopistelin tänään vähän sekä A:ta että D:tä ja kaupan päälle vielä E:tä. Jos nytkään ei irtoa muuta kuin hiljaisuutta, pitäkööt minun puolestani hylsynsä - en minä niitä tarvitse jatkaakseni uuden projektin kanssa eteenpäin. Totesin vaan tänään, etten tykkää huudella kaiuttomaan metsään, joten laitoin ihan kiusallakin uutta kyselyä menemään. Katsotaan nyt, milloin metsä vastaa.

Puut vihertyvät silmissä. Onneksi tänään satoi, niin ilma puhdistui vähän siitepölyistä. Loppuviikko taitaakin sitten olla aurinkoista ja nättiä.

Tällä viikolla en kauheasti ehdi kirjoittaa. Tämä bloggauskin on siivoukselta varastettua aikaa. Huomenna on iltamenoja. Keskiviikkona pääsen ehkä kirjoituskahvilaan. Torstai ja perjantai ovat täyteen buukattuja. Ei se haittaa. Tai siis haluanhan minä kirjoittaa, enemmän kuin muuta, mutta siinä mielessä muutaman päivän taukoilu ei haittaa, että luotan uuden projektin odottavan minua. Sitten kun pääsen kynän varteen, se purskahtaa taas.

Lukemattomien kirjojen pino kasvaa kasvamistaan, vaikka olen urakoinut sitä vauhdilla. Ehkä taas jossain välissä. Nyt menen siivoamaan.


3 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Oh, kurjaa ettei vastauksia tule. Pahinta on hiljaisuus. Mutta jos yhtään lohduttaa niin minullakin on aika aivan liian tiukalla. Pitää unista nitistää kirjoitusaikaa! Mukavuutta viikkoosi anyhow!

Dee kirjoitti...

Hah, täälläkin odotellaan kyselyvastausta. Ja hulluna suunnittelen että kysyn toistekin jos ei ala mitään kuulua. Mutta joo, en tiedä miten pitäisi suhtautua kun tulee iloiseksi hylsystä koska ylipäätään saa vastauksen.

Tsemppiä!

Rooibos kirjoitti...

Helmi-Maaria: Joo, onhan se tylsää, vaikka totuuden nimessä olen lakannut odottamasta, että noista kolmesta viimeisestä kuuluisi mitään. Olisihan se kiva saada Kreikkalaisten hylsysarja täydelliseksi ;) mutta jos ei onnistu, niin ei harmitakaan. Kirjoitusiloa sinne!

Dee: Toivottavasti saat vastauksen pian! Ja kyllä hylsyistäkin voi tulla iloiseksi :). Jostainhan se ilo on irrotettava :).