May the Force be with you

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hipaisu

Nyt Omega on hyvä. Nyt se on sellainen kuin sen pitää olla. Se eilen bussissa saatu pieni keskustelu tai repliikki sopii ihan täydellisesti Omegaan, huomasin sen heti kun olin kirjoittanut uuden pätkän kohdalleen. Se sopii sinne, keskustelee Omegan osasten kanssa, mutta antaa kuvastoon kuitenkin jotain uutta ja toivoakseni jotain vähän omituista. Ainakin minun mielestäni. Sitä kuuluisaa säröä, toivon. Ehkä. Toivottavasti. Nyt voin sitten keskittyä korjaamaan Sigmasta vielä yhden asiavirheen (Google on ystävämme)tälle päivälle ja lukaisen ehkä Sigman uuden lopun kertaalleen korjaten läpi.

Miten voikin tulla niin kumman toiveikas ja optimistinen olo muutaman hassun rivin kirjoittamisesta. Tämän vuoksi tämäkin päivä oli taas enemmän kuin itsensä väärti.

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Rooibos, luet kirjoja, mutta kirjoitatko niistä tähän blogiisi?

Kirjoittavana henkilönä kirjaelämyksistä kertominen varmaan sujuisi sinulta...

Rooibos kirjoitti...

Leena Lumi: kirjoitan kyllä aina välillä kirjoistakin - lähinnä silloin, jos olen lukenut jotain huippuhyvää. Niin kuin vaikka syyskuussa hehkutin Essi Kummun Karhun kuolemaa: http://rooiboskirjoittaa.blogspot.com/2010/09/taysosumaostos.html

En kuitenkaan bloggaa kirjoista niin hienosti kuin te kirjabloggaajat: lähinnä poimin kirjoista niitä asioita, jotka ovat koskettaneet minua ja joista niissä innostun. Joskus olen ajatellut, että voisin kirjoittaa lukukokemuksista vähän jäsennellymminkin, mutta en ole päässyt vielä niin pitkälle ;).

Joistain kirjoittamisoppaista olen kyllä onnistunut antamaan vähän kattavampaa katsausta, mutta tosiaan, yleensä kirjoitan kirjoista fiilispohjalta ja lepattaen :).

Hanna / Kirjainten virrassa kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä fiilispohjalta ja lepattaen, semmoisesta arviot ovat parhaita. :)

Hauskaa, että bussien äänekkäistä keskustelijoista oli sinulle apua.

Rooibos kirjoitti...

Tomomi - aika säkä, että se bussissa kuultu keskustelunpätkä sopi niin hyvin teemoiltaan Omegaan :). Joskus näinkin :).

Kunhan saan Nenäpäivän luettua, bloggaan siitä varmasti. En kylläkään mitään jäsenneltyä ;).

Leena Lumi kirjoitti...

Rooibos, olen aivan samaa mieltä kuin Tomomi: Anna palaa ja ihan fiilistellen. Seuraappa vaikka Ilseä, miten jännästi hän tekee kirjaelämyksiä. Siis Ilsen blogi on Juuri tällaista. Löytyy mun blogiluettelosta esim. On kiva, jos kirjabloggaajat ottavat kukin tämän vähän tavallaan. Tulee elämyksellisempää.

Rooibos kirjoitti...

Leena Lumi: kiitos vinkistä, katsastan Ilsen blogin asap :).