May the Force be with you

lauantai 15. tammikuuta 2011

Tuttu tarina

Seitsemässadas bogikirjoitukseni kertoo päivän shoppausannista. Juu kyllä, käväisin kirjakaupassa taas. Ihan nopeasti. Lukemattomien kirjojen pino ei ole ikinä ollut noin korkea. Tänään mukaan tarttui kaksi kirjaa ja se sai olla näiden kirja-alennusmyyntien loppu (paitsi jos alennuksen alennuksessa on paljon kirjoja kahdella tai kolmella eurolla, niin saatan sortua taas). Ostin Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja sekä Maritta Lintusen novellikokoelman Ovisilmä vuodelta 2006. Lintunen on minulle ihan uusi tuttavuus, kansiliepeen mukaan jyväskyläläinen kirjailija ja muusikko, kirjoittanut sekä romaanin että runokokoelman ennen näitä novelleja. Kirjan hinta oli 2,95 (lähentelee törkeän rajaa, alekirjatkaan eivät saisi minusta maksaa alle kolme euroa, vaikka olisi kuinka alennuksen alennus), joten piti ostaa. Sitäpaitsi yksi kirja-alennusmyyntien ehdottoman hyvistä puolista on se, että tulee ostettua itselle tuntemattomien kirjailijoiden kirjoja.

Tällä hetkellä on tosiaan kesken Hirvosen Kauimpana kuolemasta ja kunhan se on luettu, tulee aikamoinen ongelma siitä, että pitäisi valita kasasta seuraava kirja lukuun. Houkuttelevia on niin monta... ja sitten jos olisi sitä kuuluisaa aikaa lukea. Sekin varmaan auttaisi.

Seuraavaksi aion ottaa palan tummaa suklaata ja käydä velvollisuuskirjoittamistehtävän kimppuun. Kaksi sivua vain, joten kunhan ne on tehty, olen vapaa itseäni varten loppuviikonlopun.

Ei kommentteja: