May the Force be with you

torstai 3. huhtikuuta 2008

Jos olisin kissa, en kykenisi kehräämään, koska mahani on liian täynnä

Jestas. Tähänhän voisi vaikka tottua. Ensin ratsastustunti, kunnon hyppysessio kivalla hepalla (en pudonnut tällä kertaa). Sitten ihana kevätilta ja linnunlaulua tallin pihalla, jonka jälkeen matka kotiin. Kotona kuuma suihku. Suihkun jälkeen ruokaa: 300g naudan ulkofilepihvi ja paahdettua tuoretta parsaa. Siinä sivussa pari palaa paahtoleipää avokadosiivujen ja hot chili aioli -ravunpyrstöjen kera. (Kiitos, Stokkan hullut päivät.) Ja koko komeuden päälle puolisen litraa rasvatonta luomumaitoa. Nyt kun voisi kaatua suoraan sänkyyn, niin ilta olisi aika täydellinen. Tai vielä parempaa: jos joku kantaisi minut sänkyyn, koska en jaksa liikkua.

Maha on täyn-nä. Syödessäni saatoin tuntea, kuinka älykkyysosamääräni laski veren paetessa päästäni mahan tienoille juhlimaan liha-ateriaa. Tällä hetkellä äo tuntuisi olevan noin 70. Huh.

Illan jatko-ohjelma:
Katson, millaisia kommentteja eilen tekstiblogiin laittamani Iota on kerännyt. Pohdin kommentteja ja annan niiden hautua. Valmistaudun henkisesti viikonlopun aktiviteettiin, joka liittyy myös kirjoittamiseen ja alkaa huomenna. Yritän kehittää jotain päällepantavaa huomiseksi töihin. Aamupäivällä koulutan, joten mitä tahansa riepuja en viitsisi päälleni laittaa. Sitten kun näistä on selvitty, kello on luultavasti jo liian paljon ja äo:ni on väsymyksen vuoksi laskenut 26:een ja ryömin sänkyyn puolikuolleena. Hyvää yötä teillekin.

2 kommenttia:

ee kirjoitti...

Jaa-a, alkuosa oli niin hyvä mainos Hulluille päiville, että taidan mennä tänään Herkkuun pyörimään. Tungos ei houkuttele, vaatteiden tai elektroniikan penkominen ei sekään, mutta ruoka: sen eteen voi aina kärsiä vähän.

Olin jo henkisesti päättänyt skipata koko härdellin, mutta kyllähän sitä tietysti kuriositeetistä voisi vähän käydä jotain katsomassa...

Rooibos kirjoitti...

Minä uhmasin mielenterveyttäni ja kävin eilen uudestaan Hulluilla, ruokaosastolla. Tarkoittaa sitä, että tänään oli ja huomenna on ruokalistalla naudan entrecoteta. Ja parsaa.

En ole harvoja poikkeuksia lukuunottamatta kyennyt vuosikausiin Hulluilla päivillä muualle kuin ruokaosastolle ja vähän kosmetiikkaan, se kun on siinä katutasossa. Yläkerroksiin en yrittäisi, vaikka maksettaisiin...