May the Force be with you

maanantai 21. huhtikuuta 2008

Syönnin ja pyykinripustuksen välissä

Tänään kirjoitin puoli tuntia lähikuppilassa. Minulla oli siellä tapaaminen ystävän kanssa ja päätin suorittaa päivän kirjalliset tehtävät siinä samalla. Ei mitään mullistavia lopputuloksia. Lambdaan saattoi tulla hiukan uutta, mutta pitää miettiä. Jos lisään Lambdaan osia tänään saamani idean mukaan, se muuttuu idealtaan toisenlaiseksi. En ole varma, olisiko muutos hyvä. Mietin asiaa kunhan tekstiblogilaiset kommentoivat lisää Lambdaa.

Tein ruuaksi kasvissosekeittoa. Sitä on huomenna myös lounaaksi. Satutin käteni ruokaa tehdessä: leikkasin liian ronskein ottein palsternakkaa ja porkkanaa ja hiiriranne veti herneen nenään. Toivon, että se tokenee huomiseksi, että se vain hiukan kiukustui minulle. Huolestuttavaa kyllä, että kiukustui. Ei toisaalta yllättävää, mutta huolestuttavaa. Ranne on ollut niin pitkään niin hyvä, että en millään haluaisi palata siihen, että se on kipeä ja kiukuttelee. Enkä halua sairaslomalle sen takia: olisi ihan tosi ärsyttävää olla sairaslomalla, jos kaikki kirjoittaminen olisi kielletty... Täytyy tarkkailla tilannetta. Jos näyttää huonolta, varaan ajan akupunktioon.

On ollut vähän ristiriitaisia tunteita. Mietin tuossa, että miksi ihmeessä en ole hyvällä tuulella ja onnellinen. Mikään ei ole huonosti, saan kirjoittaa aina iltaisin (silloin kun ei ole muuta) ja noin niin kuin periaatteessa kaikki on aika jees. Samaan aikaan totesin, että väsyttää, ettei näin väsyneenä voi olla kauhean hyväntuulinen. Totesin myös, että pitäisi kirjoittaa, enemmän, pitäisi pitäisi. Ja lukea pitäisi. Pyykitkin on ripustamatta, villasukka kutomatta, kirjoja pitäisi lukea, laskut pitäisi maksaa, liikuntaa pitäisi harrastaa. Pitäisi pitäisi pitäisi - kaikkea pitäisi. Ehkä minun pitäisi mennä tänään ajoissa nukkumaan, sen pitäisi kai auttaa tähän.

1 kommentti:

DJ kirjoitti...

Heips, sulle olis jotain blogissani. Tule käymään.