May the Force be with you

tiistai 15. huhtikuuta 2008

Tiistai

Olen kirjoittanut Myytä muistivihon raakatekstipätkistä koneelle. Se on kolme sivua pitkä ja vaatii vielä paljon viilausta. Onneksi on huomisilta ja huomisillan jälkeen vielä ainakin sunnuntai. Kovin paljon kypsyttelyaikaahan Myylle ei jää ennen maanantain deadlinea, mutta jää edes jotain.

Pyykit olivat koneessa samaan aikaan kuin pyöritin Myytä paperilta koneelle. Seuraava homma on kai pyykkien ripustus. Sitten voisin lähteä hetkeksi ulos kävelemään. Happea. Ulkoilmaa. Jospa se jotenkin tasoittaisi iltaa. Eilen illalla luin Sakset loppuun. Tänään voisin yrittää nukkumaan ajoissa. Ei enää luku-urakoita huomisen vireystason kustannuksella.

Toivon, että jaksan Myyn seuraa vielä hiukan tänä iltana, sitten vähän myöhemmin. Sitten, kun olen saanut rentoutua edes ihan hiukkasen. Kyllähän kirjoittaminen rentouttaa, tai ainakin siirtää minut pois työstressistä sinne, missä oikeat asiat merkitsevät, mutta "aivot narikkaan" -rentoutumista kirjoittaminen ei ole ja sitäkin puolta kyllä tarvitaan. Ainakin tänään.

Ei kommentteja: