May the Force be with you

maanantai 14. huhtikuuta 2008

Myy

Viikko on alkanut. Tällä viikolla on kirjoitettava yksi kappale uusia novelleja. Mielenkiintoista kirjoittaa deadlinen kanssa. Deadline ei ole minun itseni asettama, joten homma menee vieläkin mielenkiintoisemmaksi. Valmista - tai siedettävää - pitäisi olla 21.4. eli ensi maanantaina. Hankalan hommasta tekee se, että minulla on arviolta tasan kolmena päivänä aikaa kirjoittaa tulevan viikon aikana. Huominen ja keskiviikko ovat mahdollisia Myylle eli tälle seuraavalle kreikkalaiselle (hirveän vaikea päättää tämän kirjoitusasu: Mu vai Myy, kun Myystä tulee mieleen vain Pikku-Myy) ja sen jälkeen sunnuntai on seuraava todennäköinen oikeasti vapaa päivä.

Aloitin Myyn tänään. Menin töiden jälkeen kantakuppilaan ja kirjoitin. Onneksi ajatus oli jo valmiina, ettei tarvinnut ihan tyhjästä aloittaa. Kirjoitin kymmenisen sivua raakatekstiä ja siinä välissä vaihtui muistivihkokin - pitkästä aikaa. Tuon edellisen sivut olivat niin ohutta paperia, että sen täyttäminen kesti hervottoman pitkään. Nykyinen on vähän tukevampaa tekoa ja hyvä niin. Alunperin ajattelin, että olisin alkanut siirtää raakatekstistä Myyn runkoa koneelle jo tänään, mutta ei onnistunut. Kirjoitussession jälkeen kokkasin, söin ja kävin siskolla ja siinä se loppuilta menikin. Ei kyllä harmita, pieni relaaminen oli ihan paikallaan.

Huomenna töitten jälkeen kirjoittamista ja kävelylenkki. Keskiviikkona kirjoittamista ja jumppa. Torstaina ratsastus ja sen jälkeen lähisukulaisten kanssa seurustelua toivottavasti lauantaihin asti. Jonka jälkeen pitää levätä ja kirjoittaa loppuviikonloppu. Jossain välissä pitäisi ilmeisesti käydä treffeillä, pestä pyykkiä, tiskata, neuloa sukkaa ja lukea kesken olevia kirjoja. Sekä shopata kevättakki. Eikä yhtään haittaisi, vaikka joku silittäisi minulle työvaatteita. Sitä odotellessa.

2 kommenttia:

Tosikko kirjoitti...

Harmi kun mä en osaa silittää! Käviskö henkinen päänsilitys?

Rooibos kirjoitti...

Voi, Tosikko, henkinen päänsilityskin auttaa tosi paljon! Voin muuntaa sen omassa aika-avaruudessani (tai jotain) vaatteiden silitysenergiaksi ;).