May the Force be with you

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ei irtoa

Lämpöä on edelleen. Väsyttää työpäivän jäljiltä vähän liikaa, vaikka olen ottanut töiden jälkeen lunkisti. Ei huvita, juurikaan mikään. Varpaita palelee vaikka on huopatöppöset. Olo on lähinnä lattea ja haluton. En todellakaan aio ottaa kynää käteen tänään.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihan samat olot täällä, vaikkei ole edes tautia päällä. (Hah, hienon riimin kirjoitin!) Miten voikin olla näin vetämätön?! Talviunet olisivat ihana juttu juuri nyt. Lepoa sinne.

Katja kirjoitti...

P.S. Onnittelut, että olet saanut tekstisi matkaan Kontaktille. Minä ainakin alan olla jo ihan sokea omille sanoilleni. En osaa sanoa niistä yhtään mitään enkä tiedä, mitä niille tehdä. Loputtomastikaan ei voi niitä lepuuttaa.

Rooibos kirjoitti...

Katja, kiitos vertaistuesta ja kiitos onnitteluista. En tiedä, ehkä tämä kaikki haluttomuus johtuu siitä, että jännään Kontaktin kommentteja jo tässä vaiheessa, vaikka tapaamiseemme on vasta neljäntenä päivänä tästä laskien. En tiedä. Tänään vähän parempi fiilis, mutta äärimmäisen lähellä latteaa ja halutonta edelleen. Huokaus. Saattaisin mennä kylpyyn illalla jos uskoisin, että siitä on apua. Tsemppiä ja jaksua sinne suuntaan!