May the Force be with you

tiistai 31. elokuuta 2010

Ei mitään uutta

Elän nykyään Thai-cube-pakasteaterioilla. Ne voi syödä suoraan pahvitörpöstä, ettei tule tiskiä, kun kipeänä ei jaksa kuitenkaan tiskata. Lähdin taas töistä kesken pois, tämä uusi kurkkukipua+lämpöä-tauti alkoi puskea päälle toden teolla. Huomenna menen lääkäriin - taas vaihteeksi. Hohhoijaa. Loppuviikoksi olisi ollut ihan kivoja suunnitelmia, mutta ne menevät varmaan uusiksi - tuntuu vähän siltä, että flunssa aikoo asettua taloksi. Huomenna olisi kiropraktikko ja sinne haluan kyllä mennä, hartiatilanne on sen verran paha, etten uskalla lykätä enää. Päässä ei liiku mitään. Niin kuin huomaatte. Taidan mennä ottamaan Thai-cubeni mikrosta ja syödä. Henkinen kooma.

2 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Sama täällä, uusi tauti jyllää, vaikka vanhankin lääkekuuri on kesken. Loppuviikko 8-tuntisia opiskelupäiviä toisella paikkakunnalla, ei voi olla pois. Ärräpäitä päästelen. Ollapa kesä taas!

Rooibos kirjoitti...

Katja - voi ei! Minulla on sentään se, että lääkäri määrää saikkua, mutta tuo on paha, jos on pakollisia opiskeluja ja tauti päällä :/. Koita kestää - juo paljon ja troppaa. Minä en enää toivo kesää, toivon kaunista, rapeaa syyssäätä, sellaista kuivaa, joka tekee kuin itsestään terveeksi...