May the Force be with you

torstai 27. maaliskuuta 2014

Teetä ja kiemurtelua

Koska olin tänään Théhuoneen tienoilla, kävin hankkimassa vähän teetä. Tarkoitus oli ostaa vain valkoista teetä, mutta ei se tietenkään jäänyt siihen. Ihana teen tuoksu, hyvä palvelu, kaikki ne houkuttelevat teelaadut... Ostin valkoista, ostin rooibosta, ostin pu'erhiä, joka on uusi tuttavuus. Maistelun aion aloittaa huomenna.


Tällä hetkellä ja tässä hetkessä kaikki on periaatteessa ihan jees. Tiedättekö kuitenkin tunteen siitä, että vaikka kaikki on ihan ok, tuntuu niin kuin joku asia olisi pielessä. Niin kuin jotain olisi pielessä tai kuin ennakoisi huonoja uutisia. Tämä tällainen varuillaanolo on raskasta. Aion paeta sitä sänkyyn Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin -kirjan pariin hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa. Lämmin sänky ja kirja - jospa tämä kylkiluita tökkivä ajatus siitä, että jokin asia on huonosti, jäisi peiton ulkopuolelle ja antaisi minun olla rauhassa. Ja jospa se pysyisi poissa niin, että kunhan olen huomenna hoitanut yhden ikävän asian (vai sekö minun kylkiluitani tökkii jo nyt?), niin sen jälkeen askel olisi kevyt ja kynä kulkisi paperilla ja tasoittaisi tietä sanoille. Että kirjoittaminen olisi vapautta ja rauhaa. Sitä minä toivon.

2 kommenttia:

M~ kirjoitti...

Tee on kyllä ihana asia. Tuo pu'erh- tee kuulosti mielenkiintoiselta, pitääpä ostaa jostain ja kokeilla!

Ja voimia sinulle ikäviinkin asioihin!

Rooibos kirjoitti...

Eikö kuulostakin jännältä tuo pu'erh! Sen pitäisi kuulemma olla myös närästämätöntä - minähän en voi aamuisin juoda mustaa teetä tyhjään vatsaan, ja tuon pitäisi olla sellaista, että ei ärsytä vatsaa vaan tasoittaa tilannetta myös esim ruokailun jälkeen. Huomenna selviää miltä se maistuu :).

Ja M~, kiitos voimalähetyksestä <3!