May the Force be with you

tiistai 17. toukokuuta 2011

Pahoja enteitä ja aakkosia

Tänään on ollut kiireinen päivä. Olen juossut pää kolmantena jalkana paikasta a paikkaan b paikkaan c. Siinä välissä ehdin käydä kotona, syödä, lukea Hesarin ja ottaa 20 minuutin välikuoleman sohvalla. Heräsin kuola poskella ja pää sekaisin ja ryntäsin paikkaan d.

Ja kun nyt aloitin aakkosleikin, niin kerrottakoon, että yritän rohkaista itseäni, että vielä ei saa heittää pyyhettä kehään: Kustantamot B, C, D, E, F ja G eivät ole reagoineet vielä mitenkään Kreikkalaisten käsikirjoitukseen (jolle minulla on nyt tietenkin mielessä parempi nimi kuin se, minkä kässärin kanteen lopulta väsäsin). Tänään on kuitenkin tyypillinen matalalentopäivä ja tuntuu, etten koskaan voi päästä tämän pidemmälle. Mistä tulee mieleen, että taidan olla kiireisen päivän vastapainoksi kirjoittamisen tarpeessa. Muutama sivu raakatekstiä ennen nukkumaanmenoa voisi tehdä hyvää.

Eilen palasin pitkästä aikaa Jalosen 14 solmua Greenwichiin -kirjan pariin. En voi sille mitään, mutta kirja tuntuu todella pahaenteiseltä. Ehkä se johtuu minusta, tai ehkä se on tuo kirja. Sitä lukiessa odotan koko ajan, että pikku hiljaa kaikesta paljastuu jotain kamalaa. Ei ehkä ihan sopivaa unilukemista? Kunhan saan luettua kirjan loppuun, googlaan sen ja katson mitä muut ovat tykänneet siitä ja ovatko pitäneet pahaenteisenä.

Kello on yhdeksän ja tänään on tiistai. Minulla on päivät ihan sekaisin, luulen vuoroin maanantaita ja keskiviikkoa.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

oi, jos nyt muistan kirjan oikein niin se oli mielestäni hirmu hyvä MUTTA aivan oikein pahaenteinen... huh.
kiva taas kuulla mitä sä pidit.

Rooibos kirjoitti...

Kesis: Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää :).