May the Force be with you

tiistai 31. toukokuuta 2011

Toukokuu loppuu tähän

Toukokuun viimeistä iltaa viedään. Kiireinen päivä. Aamulla töihin yhdeksäksi, illalla kotona yhdeksän jälkeen. Ei töissä kyllä koko aikaa, vaan paikasta A paikkaan B josta paikkaan D paikan C kautta. Kirjoittaminen? Heh. Toivottavasti ehdin kuitenkin raakateksteillä torstaina ja viikonloppuna, se olisi mukavaa.

Kustantamoista ei ole kuulunut mitään (jos olisi, olisin jo kertonut) ja oletan, että juhannukseen asti on vielä jokin pieni mahdollisuus saada elonmerkkiä jostain paikasta. Sen jälkeen varmaan kustantamoistakin karkaa väki lomille. Joten katsellaan, odotellaan, vedetään lämpimän kesäillan tuoksua syvälle keuhkoihin ja kirjoitellaan siinä odottaessa. Hankitaan auringonvalosta paljon D-vitamiinia ja nautitaan lämmöstä, jota toivottavasti on tarjolla. Siinä sivussa odotellaan ihan vain vähän, yritetään olla odottamatta aktiivisesti. Kuulostaa suunnitelmalta. Ei kun toteuttamaan.

Ei kyllä ehkä ihan heti, sillä nyt alkaa olla kiire sänkyyn; huomennakin on edessä pitkä päivä - miten nämä aktiviteetit aina kasaantuvatkin näin?

Ei kommentteja: