May the Force be with you

tiistai 22. helmikuuta 2011

Jaristys ja muuta

Marjis tuolla jo kyselikin - kiitos huolenpidosta - ja kaikki on ok. Christchurchissa on siis ollut tanaan 6,3 Richterin maanjaristys ja olen ihan tyytyvainen, etta tulin etelasaarelta takaisin tanne pohjoissaarelle Wellingtoniin jo eilen. Taalla Wellingtonissa jaristys ei tuntunut lainkaan - sain tiedon siita, kun ystavani Kaukomatkaaja, jonka luona olen siis kylailemassa, laittoi tyopaikaltaan viestin, etta olenko kuullut jaristyksesta. Nyt istumme iltaa television aaressa ja seuraamme uutisista Christchurchin raivaamista ja uutisia selviytyneista ja kuolleiden maarasta. Aika karua, mutta jos jaristys olisi tuntunut tanne asti, olisin varmasti saikahtanyt aika pahasti. Nyt kun ei tuntunut mitaan, pystyy tuudittautumaan siihen, etta "se tapahtui Christchurchissa, tuolla jossain kaukana".

Tallaista taalla. Jaristelyista huolimatta loma jatkuu. Nyt muutama paiva Wellingtonissa ja sitten lahdemme kaymaan pohjoisessa - ei siis kohti Christchurchia lainkaan. Toivottavasti luontoaiti suosii telttailevaa joukkoamme.

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hyvää loman jatkoa! Mäkin heti uutisesta kuultuani ajattelin, että sinä olet juuri siellä. Hyvä että olet kunnossa! :)

marjis kirjoitti...

Toivotaan siis tasaista telttailua sinne! :)

sinilintu kirjoitti...

Heh, mullekin tuli heti ekana mieleen: voi ei, Rooibos on siellä. ;)

Jori kirjoitti...

Minustakin näytti huolestuttavalta, kun aamulla vielä viimeisimmässä blogimerkinnässä mainittiin juuri eteläsarella kiertelystä.

Karenina Unska kirjoitti...

Samaten minä myös heti tänne katsomaan, että onhan Rooibos kunnossa.
Pieneksi se maailma muuttuu, aina joku jossakin.
Hyvä, että olet turvassa.

Rooibos kirjoitti...

Kiitos kaikille huolenpidosta ja ajatuksista! Taalla tosiaan ihan ok, mutta kyllahan tuo pistaa ajattelemaan, etenkin kun jaristysta on viimeiset vuodet odotettu nimenomaan tanne Wellingtoniin, eika Christchurchiin. Kuulemma Chch:n jaristykset ovat vaikuttaneet myos Wellingtonin maanjaristystodennakoisyyteen, eli riski on kasvanut entisestaan... Se vetaa kylla vakavaksi. Jospa taalla nyt kuitenkin pysyisi maa paikallaan sen aikaa kun mina olen taalla ja mieluiten myos kaikki ne vuodet kun Kaukomatkaaja miehineen asuu taalla.

Suomen aikaa torstai-iltana lahdetaan ajelemaan pohjoisemmas, siihen asti taalla Wellyssa.

Tillman kirjoitti...

Minä myös mietin sitä, missähän kaupungissa sinä nyt juuri olet...

Mukava kuulla, että olet kunnossa.