May the Force be with you

torstai 9. helmikuuta 2012

Kutsumaton vieras

 Joku pieni viruksenpoikanen on tullut vierailulle. En toivottanut sitä tervetulleeksi, vaan se tuli ihan omin avuin. Joskus näitä kutsumattomia vieraita on vaikea pitää poissa. Suurin ongelma on se, että on hiukan lämpöä ja olo tosi vetämätön. Ei siis perinteistä "kurkku tuhannen kipeä ja sitten niistän itseni kuoliaaksi ja sitten olen aivan tukossa ja sitten yskin keuhkoni pihalle"-kuviota. Ei ainakaan vielä! Toivottavasti ei tulekaan, vaan menisi pois tällä pienellä kurkkukivulla ja kuumeilulla. Nukuin tänään kolmen tunnin päiväunet. Toivottavasti ne paransivat, huomenna pitäisi kyetä takaisin töihin. Onneksi sitten on viikonloppu ja aikaa levätä ja ehkä kirjoittaakin hiukan verran.

6 kommenttia:

Ahmu kirjoitti...

Sama vika täälläkin ja viimeksi olen ollut flunssassa joskus kauan kauan aikaa sitten. Luulin, ettei se minuun enää iskekään. Tässä olossa ei oikein viitsi edes kirjoittaa kun aivot tuntuvat jotenkin turvonneilta ja sanat ovat muuttuneet tahmeiksi...

Parantelua sinne!

Rooibos kirjoitti...

Paranemista sinnekin, Ahmu!

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Halasin vessanpyttyä itse koko viime yön... eli ryntäsin sinne aika tarkkaan 50 minuutin välein koko yön läpi. Uuh. Nyt hiukan parempi olo, jänskään vaan sairastuuko muukin perhe...

Rooibos kirjoitti...

Vera A: Uuuh... kaikki sympatia sinne! Toivottavasti tokenet pian ja muu perhe säästyy.

Sanna kirjoitti...

Voihan turkanen, paranemista! Ja sitä piti sanomani jo viime viikolla, että kirjoitat kauniisti. Novellejasi en ole nähnyt mutta blogista pystyy lukemaan että olet todellinen kirjailija, sanan käyttäjä. Ihan sama, julkaistaanko tekstejäsi vai ei, niin osaat ja pystyt. Et halua julkaista siis tekstejäsi netissä...?
S

Rooibos kirjoitti...

Sanna: Kiitos <3 :)! Ja ei, nettijulkaiseminen ei ole minun juttuni, ei ainakaan vielä - eikä omakustannekaan. Ehkä sitten kun olen 85 ja hakannut päätä seinään kustantamojen kanssa koko elämäni ;).