May the Force be with you

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Ei mielenkiintoisia uutisia

Tauti alkaa hellittää pikkuhiljaa. Kävin tänään itse kaupassa ja lähithaikussa hakemassa ruokaa. Olihan tuo meno vähän onnetonta, varsinkin kiipeäminen takaisin kotiportaita ylös, mutta ei nyt niin kovin paha kuitenkaan. Valitsin thaikusta sen tulisimman ruoan minkä tiedän pystyväni syömään ja kotiin päästyäni vedin koko annoksen naamaani yhtään nikottelematta. Sen jälkeen yritin nukkua päiväunia ja työllä ja tuskalla sain nukuttua kaksi tuntia, jonka jälkeen totesin, että ei väkisin.

Jonkun verran ankeaa oloa on vieläkin liikkeellä. Kaverit ovat Kaisafestissä ja minä en. Kaverit ovat ulkona nauttimassa auringonpaisteesta ja ihanasta ilmasta. Minä en. Kavereilla on seuraa. Kavereilla on aktiviteetteja. Ja niin edelleen.

Onneksi olo on jo sen verran ok, että pystynen pysymään alkuperäisessä suunnitelmassani kirjoittaa huomenna. En tosin tiedä kykenenkö kirjoittamaan Alfaa tällä päällä, mutta jotain pystyn kuitenkin. Jospa se vähän piristäisi tätä viikonloppua.

Istun tässä läppäri sylissä ja yritän kirjoittaa vielä jotain. Sanat eivät tule ulos. Jos tulevat, kuulostavat säälittäviltä tai huonolta yritykseltä kerjätä sääliä. Tämä taisi sitten olla tässä.

Ei kommentteja: