May the Force be with you

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Liikettä päässä ja ruumiissa

Tänään Betaa ja Lambdaa. Betaan lisää tekstiä vajaan sivun verran, uutta loppua vanhan perään. Lambdaan perustelin päähenkilön tekoa lisää, viilasin, otin sanan pois sieltä täältä, lisäsin muualle toisia sanoja.

Vaikka en ole ollut yhtä tirsuvan onnellinen kuin ensimmäisellä virkavapaalla (syksyllä 2007 - ja siitäkin on pitänyt stressata muka), niin olenhan minä tyytyväinen. Nautin tästä, mitä saan tehdä. Nautin kiireettömyydestä. Välillä on toki deadlineja, itseasetettuja, mutta ne vain tormentavat, eivät ahdista. Tiedän yltäväni niihin. Niin kuin siihen, että vielä pitää käydä läpi ja korjata Alfa, Sigma, Tau (ongelma, ehkä, en tiedä), Eeta (loppu uusiksi, tiivistystä, selitykset pois) ja Epsilon (lisää utua, vähemmän suoraa valotusta) ennen kuin tämä kirjoituskierros on ohi. Aikaa on luultavasti vain keskiviikko ja torstai, sitten pitää hankkia printtausapuja (oma pieni printterini ei kykene printtaamaan noin paljoa matskua) ja perjantaina koko nippu pitää saada postiin, sillä Eräs lupasi lukea kokoelmakässärin ja haluaa pari viikkoa lukuaikaa ennen kuin näemme joskus pääsiäisen jälkeen. Viisi novellia, kaksi päivää. Ei se mitään, kyllä se onnistuu, tiukkaa voi tehdä. Parasta on, että minä teen, aktiivisesti, enkä vain sohi sinne päin. Deadlineista on hyötyä. Ei ehkä aina, mutta juuri tällä hetkellä kyllä.

Kävin eilen rauhallisessa jumpassa, jossa oli paljon venytystä, ja tänään salilla. Ihana liikkua pitkästä aikaa! Kahden viikon sairastelujen jälkeen tuntuu ihan taivaalliselta saada lihakset aktiivisiksi ja hakemaan ääriasentoja. Minä ja liikunnan ilo - hitsit, enpä olisi tätäkään joskus uskonut. Vanha koira oppii uusia temppuja.

Seuraavaksi pyykkien ripustus. Sitten voisin aloittaa jonkun jäljelläolevan novellin läpikäymistä ennen kuin alkaa olla kirjoituspäivä pulkassa.

2 kommenttia:

Satakieli kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että tiedät mitä olet tekemässä. Toivottavasti onnistut pysymään aikataulussasi. :) Onko "Eräs" muuten eri henkilö kuin Kontakti, josta olet puhunut aiemmin blogissasi? Kiinnostaisi tietää!

Rooibos kirjoitti...

Heippa Satakieli! Joo, eiköhän tuo aikataulu jotenkuten pidä. Sain Alfan kahlattua auttavasti läpi, joten jäljellä enää (?) neljä tekstiä. Kaksi tai kolme huomenna ja loput torstaina.

Eräs on tosiaan eri henkilö kuin Kontakti, mutta tuntee kyllä Kontaktin, liikkuvat samoissa piireissä ja toimivat alalla. Arvostan Erään mielipiteitä ihan yhtä paljon kuin Kontaktinkin, joten toivottavasti saan hyvää (siis hyödyllistä!) palautetta myös Eräältä.