May the Force be with you

lauantai 26. huhtikuuta 2008

Ei niin jännittäviä päiviä

Ei erityisen jännittävä viikonloppu. Eilen nukuin päiväunia, kävin ulkona syömässä ja nukuin yöunia. Tänään kiersin kaupungilla ja otin torkkuja. Onneksi sentään reipastuin sen verran, että sain kaivettua kesävaatteita esille ja talvivaatteita pois esiltä. Oletan, että lasketteluhousuja ei enää tarvitse tälle talvelle. Tai lapasia. Neljää fleeceä. Ja niin edelleen. Imuroitsinkin - reipas tyttö!

Perjantain päiväunien ohella tekstasin rakennegurun kanssa. Guru (joka on opiskelukaverini yli kymmenen vuoden takaa) kaipasi luettavaa, joten meilasin hänelle äsken Alfan. Katsotaan, onko guru samaa mieltä kuin minä, vai eri mieltä, ja mistä kohdasta. Kivaa, että sain edistettyä tuota Alfan asiaa hiukan, olen ollutkin siitä vähän huolissani.

Kohta lähden siskolle. Huomenna menemme eväsretkelle - toivottavasti aurinko paistaa.

Tänään on ollut vähän apea olo. En tiedä miksi. Ehkä siksi kun nukuin pitkään. Enkä ole tehnyt mitään erityistä tänään. Jospa huomenna olisi iloisempaa kun pääsee ulkoilemaan. Ehkä ehdin hiukan kirjoittaakin. Päätavoitteet ovat kyllä ulkoilussa ja pyykinpesussa ja silittämisessä. Maanantaina voisin mennä töiden jälkeen lähikuppilaan kirjoittamaan. Se olisi kivaa.

Ei kommentteja: