May the Force be with you

sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Välihuomio

Tämä on blogimerkintä numero 99 ja toinen tälle päivälle, koska tuli tarve pohtia, mitä on kasassa ja missä mennään. Alla saldo.

Alfa 34 sivua
Delta 36 sivua
Epsilon 8 sivua
Zeeta 10 sivua
Eeta 6 sivua
Theta 6 sivua
Iota 6 sivua
Kappa 2 sivua
Lambda 2 sivua
Myy 4 sivua

Beta on tällä hetkellä hylättyjen kasassa. Olemassa on myös aihio nro 1, joka on lepäämässä. En tiedä, onko siinä aineksia mihinkään. Jos on, niin siinä on töitä kamalasti.

Kymmenen novellia kasassa. Vielä tarvittaisiin muutama, ennen kuin voin lähestyä kustantajia.

Eniten tällä hetkellä huolestuttaa Alfa. Tarvitsisin sille lukijan, sillä vielä sitä ei ole lukenut yhtään kukaan. Tekstiblogiin se on liian pitkä. Pitänee ottaa yhteyttä rakenneguruun - jospa hänellä olisi aikaa Alfalle. Lähinnä minua kiinnostaa Alfassa se, että toimiiko se, vai joudunko poistamaan sieltä erään henkilöhahmon. Luultavasti joudun, koska epäilen niin. En haluaisi poistaa ja luultavasti minun pitäisi juuri siksi deletoida hänet. Kill your darlings, opetti rakenneguru minulle.

Gammasta ei ole kuulunut mitään edelleenkään. Tai siis kustantamo A:ltahan sain vastaukseen kyselymeiliini, että heillä on ruuhkaa. Kustantamo B ei vastannut meiliini lainkaan. En oikein tiedä Gammasta. Että pitäisikö minun karsia siitä noin suunnilleen kolme neljäsosaa pois ja tehdä siitä yksi kreikkalainen. En tiedä. Tiedän, että sillä on romaanikäsikirjoituksena heikkoutensa, mutta mielestäni siinä on myös niitä vahvuuksia. Mieluummin kehittäisin sitä romaanina edelleen, enkä pilkkoisi. Tosin eräs kustannusalalla toimiva ihminen käski minua pilkkomaan sen jo puolitoista vuotta sitten. Mielipiteet ovat mielipiteitä - siksi odotankin kustantamojen mielipiteitä, ennen kuin alan lahtaamaan Gammaa. Katson vähän, että tuleeko normihylsyjä vai jotain vähän parempaa, ennen kuin alan tiputella päitä.

Ei kommentteja: