May the Force be with you

torstai 5. kesäkuuta 2008

Hajattelua

Yritän laskea stressileveliä. Pari viimeistä viikkoa meni ihan ok, mutta tämä viikko on taas häirinnyt hieman menoa ja meininkiä. Aktiviteettejä on riittänyt ja vaikka osa on ollut ihan kivoja aktiviteettejä, en ole ehtinyt olla rauhassa ennen kuin tänään. Kävelin töistä kotiin, tein ruokaa, ripustin pyykkejä kuivumaan ja sitten kävin puistossa tunnin verran. Kirjoitin kirjoitusvihkoon ehkä viisi sivua, seurustelin rohkean kanin kanssa ja katselin puita ja taivasta. Tulin kotiin.

Nyt ajattelin neuloa hiukan ja sitten pakata viikonloppureissua varten. Kriittisen ennakkotehtävät kannattaisi varmaan postittaa huomenna, vaikka ei kyllä kiinnosta yhtään. Jospa sitä nyt kuitenkin. Ihan vain kiusaksi.

Tasapaino ei ole paras mahdollinen, mutta toivottavasti huominen auttaa - siis ihan vain siksi, että on perjantai ja pääsee karkaamaan töistä ajoissa ja saa muuta ajateltavaa kun matkustaa kotikonnuille. Toivottavasti. Mieli tekisi juosta karkuun jo nyt, ja pitkälle. En ajattele sitä, että en tahdo työarkea. Pitää löytää se oma arki taas tähän rinnalle, jotta perspektiivi pysyy kohdallaan. Ensi viikolla on aktiviteettiä taas jonkun verran - pitäisi pystyä pysymään omilla jaloillaan. Joo, niin pitäisi.

Taidanpa neulaista nyt hiukan.

Ei kommentteja: