May the Force be with you

torstai 23. heinäkuuta 2009

Tiedotus välistä

Kotona - hetken aikaa. Oma, ihana pieni koti ja oma pieni sänky - tuskin maltan odottaa, että pääsen lakanoiden väliin ja samalla en millään malttaisi mennä nukkumaan vaan haluaisin hengata hereillä omassa kotona :). Kassit lojuvat, jokainen purkamatta, siinä mihin ne puoli tuntia sitten laskin huohottaen käsistäni. Huohottaen siksi, että hissiremontti ei ole vieläkään valmis, joten kannoin kaikki pakaasini yläkertaan omien pikku lihasteni voimalla. Purin laukkuja ihan vähän vain sen verran, että sain mustikat pakkaseen, sitten roikuin hetken puoliksi ulkona keittiön ikkunasta ja fiilistelin kaupungin öistä tuoksua. Sen jälkeen tempaisin kirjoitusvihon esiin matkalaukun sivutaskusta ja roiskaisin kotiinpaluun ja yökaupungin runoksi. Nyt istun sohvalla kone sylissä ja fiilistelen kotia.

Kesäloma on sujunut tähän asti ihan hyvin. Olen auttanut isovanhempia eli suorittanut loman ns. "hyvä ihminen" osuuden (älkää käsittäkö väärin, nautin kyllä tuosta osuudesta!), olen ryypiskellyt ja kuunnellut musiikkia Pori Jazzissa, olen pessyt mattoja, uinut, grillannut, nukkunut päiväunet kiikussa, käynyt isän kanssa verkoilla aamuin illoin. Olen nukkunut pitkään mutten kai vieläkään tarpeeksi. Olen kirjoittanut hiukan aamusivuja, palannut vahingossa erääseen aikaa sitten luonnosteltuun henkilöhahmoon, joka (harvinaista kyllä) vaatii huomiota ihan oma-aloitteisesti.

Huomenna pitäisi purkaa laukut ja pakata ne uudelleen. Loman viimeinen viikko tarkoittaa rennosti ottamista ihan raskaamman kautta. On mukava mennä, kun tietää, että sitten voi tulla taas kotiin. Omaan pieneen kotiin. Aika jees siis, tämä lomailu. Yhtä rentoja oloja teillekin!

5 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Mukavalta vaikuttaa. Jatka samaan malliin. Loppu. (Meillä pojat ostivat kirppikseltä radiopuhelimet, ja verbaaliviestintä täällä on nyt tuota. Aika hauskaa. Loppu.)

Rooibos kirjoitti...

Kiitos kiitos :). Loppu :).

Tirlittan kirjoitti...

Lomasi kuulostaa juuri sellaiselta kun loman kuuluukin kuulostaa;) Ihan muita juttuja kuin "normaalisti". Koita nauttia ja kerätä voimia tulevan syksyn kirjoitusrupeamia varten!!

Satu kirjoitti...

aamusivut ovat itselleni kuin tervanjuontia... aloitan, ja jo toisena aamuna keksin mukaparempaatekemistä. Ymmärrän kuinka paljon aamusivut voisivat auttaa, mutta enkö halua auttaa itseäni?

Rooibos kirjoitti...

Satujose: ehkä aamusivut eivät vain ole sinua varten? Eihän tässä kaikki samanlaisia olla :).

Tirlittan: Loma oli kieltämättä ihan jees. Yllättävän pitkältä tuntui ollakseen vain kolme viikkoa pitkä! Tosin töihin paluu tapahtuu kyllä aivan liian pian.