May the Force be with you

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Rooibos karkaa lomalle

Onpa ollut radiohiljaisuutta. Meno ja meininki on vain ollut niin ripeää, että hyvä kun itsekään pysyn perässä. Tuskin olen ehtinyt kotiutua viikonloppureissusta kun taas pitäisi lähteä seuraavalle. Loma alkaa ja aloitan sen PoriJazzissa, joten tarttis taas pakata... Lisäksi lomasuunnitelmat ovat vielä sen verran auki, että tänään tuli ehdotus, että josko lähtisin johonkin reissuun. Mihin, se on vielä auki.

Aina välillä olen ehtinyt kirjoittaa sivun tai viisi raakatekstiä, ihan vain pään tyhjentämiseksi kaikista kuvista, että sinne mahtuisi lisää kuvia. Ja äsken huomasin, että Martti Joenpolven novellikilpailu umpeutuu kesälomani aikana. Ajattelin heittää sinne muutaman Kreikkalaisen, ihan vain lämpimikseni. Kunhan lomat on lomittu, palaan sorvin ääreen ja alan taas työstää Kreikkalaisia ja niitä muutamia muita tekstejä, jotka ovat aluillaan.

Aurinkoista ja lämpöistä heinäkuun loppupuolta teille kaikille! En tiedä, milloin palaan blogin ääreen, mutta pian Rooibos kirjoittaa taas :)!Ei kommentteja: