May the Force be with you

torstai 1. heinäkuuta 2010

Three down, four to go!

Ai niin, eilen tuli kolmas yhteydenotto kustantamoista. Atena ilmoitti peruskirjeellä, että no thanks. Ei tuntunut taaskaan missään. Kaipa se ensimmäisen kustantamon palautekirje palautti minut sen verran maan pinnalle, että tajusin, että Kreikkalaisissa on vielä paljon työtä, enkä odottele enää kuuta taivaalta ennen kuin olen korjannut tekstejä...

Vähän hämmentää tämä kustantamoiden riuska vastaustahti - koskaan ennen ei ole näin moni paikka vastannut näin nopeasti. Mietin, että johtuuko se siitä, että Kreikkalaisista näkee heti päältä parin sivun jälkeen, että kässäri on paska, vai purkavatko vain ruuhkaa, vai ovatko käsittelyajat tosiaan lyhentyneet. Hm. En saa ehkä koskaan tietää :), eikä tuolla kai väliäkään.

Ulkona on ollut ihan mahtava ilta, niin lämmin ja pehmeä. Ihan kuin ei olisi Suomessa lainkaan. Sellainen ilta, joka jää mieleen, ihon muistiin.

4 kommenttia:

Maria L. kirjoitti...

Moi, älä lannistu. Siis kirjoittamisen ja kustantamojen suhteen!

Sitä piti kysymäni että onko tuo Canavanin Priestess of the white jatkoa tuolle Canavanin "Black Magician" -sarjalle? En muista sarjan nimeä enää (ainahan sarjalla joku nimi on, ja teoksilla myös erikseen kuten tuossa luettujen listallasikin tuot esille). Kirjoitin sarjasta (lukemistasi kolmesta) aikanaan lausunnon Otavalle enkä suositellut sarjan suomentamista... ;) Ei ole kukaan muukaan (kustantamo) sarjaan vielä toistaiseksi tarttunut. Sen verran sarja jäi kuitenkin kiinnostamaan, että mieleen juolahti heti onko Canavan kirjoittanut kolmelle ekalle osalle jatkoa.

Hyviä kesäpäiviä!

t. Maria

Rooibos kirjoitti...

Hei Maria L! Kiva kun jätit kommentin :). Ei, tuo Priestess of the White ei ole jatkoa Black Magicianeille, vaan ihan erillisen sarjan alku. Jätin muuten sen kirjan juuri vahingossa junaan :/, pitää yrittää hankkia takaisin...

Anonyymi kirjoitti...

Jos kustannustoimittajilla on kiire kesälomille :) Niiden pitää saada pöytä tyhjäksi ja ne tekee ihme päätöksiä...

Ajattelin, etten laita nyt tekstiäni minnekään. En minäkään ole kovin vastaanottavainen juuri nyt :)

Ikävää kuitenkin saada tuollaisia kirjeitä. Pitäisi saada ainakin mukavasti muotoiltuja hylsyjä...

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - jotenkin olen jakanut kustantamot niihin, joista saatu normihylsy ei haittaa, ja toisiin, joista saatu normihylsy haittaa... Asioita voi näemmä jaotella noinkin ;).

On varmasti hyvä päätös olla lähettämättä tällä haavaa kässäriä mihinkään, jos kerran siltä tuntuu. Yleensä tuollaiset tuntumiset kannattaa ottaa tosissaan.