May the Force be with you

perjantai 2. tammikuuta 2009

Harjoituksen puutetta

Täytyy myöntää, että vaikka kirjoittaminen on sujunut joskus paljon huonomminkin, niin usein se on sujunut myös paljon paremmin. Olen äheltänyt tänään Gamman kimpussa ja saanut vain vähän aikaan. Taidan seuraavaksi katsoa Eetaa, ihan vain siksi, että tiedän ehkä kaksi juttua, mitkä siitä pitää korjata, joten saan ainakin sen verran aikaiseksi. Gammankin kanssa tiedän suunnilleen, mitä teksti kaipaa, mutta minulla ei ole mitään ideaa siitä, miten kyseinen efekti saataisiin aikaiseksi. Tässä kohtaa olisi varmaankin tärkeää keskittyä luottamaan itseensä ja tekstiin. Siihen, että kyllä se ratkaiseva juttu vielä tulee ja kirjoittuu. Luottamus vaan ei ole just nyt parhaita puoliani...

Kirjoittajan luottamus omaan itseensä on kummallinen asia. Välillä sitä on vaikka toisille jakaa ja välillä sen poissaolo tekee kaiken tosi hankalaksi. Olen kirjoittanut raakatekstiä yhdeksisen sivua tänään, mutta en saa sitäkään oikein luistamaan. Tahmeaa on. Toisaalta, kun nyt ajattelen joulun aikaa ja joulukuuta ylipäätään, niin tottahan se on, etten ole aikoihin kirjoittanut mitään. Joulun tienoilla meni helposti pari viikkoa, etten tarttunut kynään ja kirjoitusvihkoon lainkaan ja sitä ennenkin shoppailu ja muut riennot täyttivät ajan tehokkaasti. Olenkohan minä ns. kesäterässä?

Ei tässä varmaan auta kuin jatkaa tiristämistä. Muokkaan tuota Eetaa nyt sen minkä kykenen ja kirjoitan sitten lisää raakatekstiä. Jospa se siitä.

Ei kommentteja: