May the Force be with you

tiistai 27. tammikuuta 2009

Suuria odotuksia

Aion taltuttaa tämän kiukkuisen, lyijyllä täytetyn hartian tänään. Siihen ei ole auttanut urheilu, ei fysioterapeuttien otteet (vielä). Yhdelle relaksantille hartia on lähinnä nauranut, hytkytellyt itsensä vielä tiukempaan solmuun. Äsken otin lääkärin ohjeen mukaan kaksi, "yöksi, koska ne väsyttävät". Nyt odotan sitä, että jostain tulee iso väsymys ja kaataa minut sänkyyn, silittää hartian yöllä pehmeä(mmä)ksi ja säryttömäksi ja näyttää nättejä ja pähkähulluja unia monen monta tuntia putkeen.

2 kommenttia:

Kirsi H. kirjoitti...

Olet varmaan liikaa koneella. Minulla on muutaman kerran ollut hartia aivan jumissa, yleensä vasen eli hiirikäden vastakkainen. Ja siis todella niin, että särky on jatkuvaa. Lääkkeitä en tosin ole tarvinnut, vaan aina on jumppa auttanut.

Tällä hetkellä olen selvästi taas kulkemassa kohti hartiasärkyjen ihmemaata...

Rooibos kirjoitti...

Kirsi, minulla taas kiukuttelee oikea hartia, nimenomaan se hiirikäden hartia. Ne kaksi relaksanttia eivät auttaneet mitään, joten päätin luopua mokomista napeista. Tällä hetkellä istun kuumavesipullo olalla ja kunhan lämpö on käytetty loppuun, otan pikku jumppatuokion ennen nukkumaanmenoa. En oikein tiedä, mikä tuota hartiaa vaivaa: tuntuu, että jos vain joku pääsisi hieromaan tarpeeksi syvälle, niin kyllä se siitä. Mutta ilmeisesti siihen pahimpaan paikkaan ei vaan pääse käsiksi. Kai. Ehkä. En tiedä.

Hartiasärkyjen ihmemaa on kyllä todellinen ihmemaa - kaikille siellä on oma osansa :(. Toivottavasti sinun hartiasi ei kiukustu pahasti - tsemppiä taukojumppaan!