May the Force be with you

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hyvät aikeet

En ole ollut blogihiljaa siksi, että elämässäni olisi tapahtunut jotain niin jännää, etten ehdi blogata. Päinvastoin: flunssatoipilaana vieläkin ja aika on kulunut lähinnä sängyssä ja sohvalla. En ole jaksanut lukea edes mitään järkevää, vanhoja Viisikoita vain (...) joten aivotoiminta on ollut aika nollassa. Alan olla tuhannen kyllästynyt valmisruokiin (en jaksa kokata, joten syön jotain valmista) ja näihin neljään seinään täällä kotona, mutta eipäs auta, pitää ottaa vielä rauhallisesti ja tervehtyä kunnolla. Sitten kun olen terve (viimeistään ensi maanantaina!) ja aivoissa liikkuu muutakin kuin räkää (suokaa anteeksi brutaaliuteni), lakkaan vain puhumasta kirjoittamisesta ja alan kirjoittaa. Alkaa tuntua siltä, että keksin tekosyitä tekosyyn perään, jotta voisin olla kirjoittamatta. Siltä se omissa korvissani kuulostaa, vaikka olen minä ihan oikeasti flunssassa... Mutta kun nämä bloggaukset ovat mitä ovat: "olen keksinyt mitä teen Betalle ja alan hommiin heti kun - - - !" Nii-in, heti kun.

4 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Flunssailu on ikävää, joten paranemisia sinulle! Flunssan iskiessä ei ymmärrettävästi sanavirta solju :(

Rooibos kirjoitti...

Ei solju ei :(. Kiitos paranemistoivotuksista, jospa tämä alkaisi tästä sentään pikku hiljaa helpottaa.

Dee kirjoitti...

Musta taas flunssa on ihanan uskottava tekosyy olla kirjoittamatta. Nimimerkillä monta loppuunkäytettyä nenäliinapakettia.

Mutta nojoo tämä on vain vaihe - siis se, että toivon etten parane ja ettei minun tarvitse kirjoittaa. Hyvä kun sulla on asiat toisin päin! :) Tai en tiedä, lienee turhauttavaakin.

Rooibos kirjoitti...

Joo, toisaalta flunssa on helpottavaa, kun saa luvan kanssa levätä, mutta toisaalta vähän turhauttavaa. Paranemisia sinne, Dee - vai pitäisikö toivoa pitkää toipumista ;)?